294. Leimadecaleita

Lakkaushaaste-ryhmässä oli viime viikolla haaste tehdä kynnet uudella tekniikalla. Oma uusi tekniikka oli leimadecal, joita ihastellut jo pitkään, muttei ole koskaan tullut testattua. 

Leimadecaleiden teko olikin yllättävän helppoa. :D Otin kuvion leimasimeen Emily de Mollyn laatasta 05 ja maalailin kukan osia useammalla värillä. Sen päälle sitten laitoin pikakuivattajana toimivan Inmin ja odottelin kuivumista. Kuivumisen jälkeen kuorin sen hellästi pois leimasimen päältä ja asettelin kynnelle. Leiman päälle vielä kerros pikakuivattajaa, joka kiinnitti decalin paikoilleen. Toki reunoja piti hieman saksilla siistiä kynnen malliseksi, joka oli ainoa vaativa osa siluettisaksien päästyä tylsymään.



Tykkäsin näistä todella paljon, olivat kokonaisen viikon kynsillä ennen kuin hennoin poistaa. Muilla kynsillä lakkoina on Golden Rosen Holiday 54, Gina Tricotin White ja O.P.I.:n Spark de Triomphe. Koristeena totuttuun tapaan I Snow You Love Me.

Käytettyjä lakkoja: (kuvasta puuttuu O.P.I.:n ISYLM)


- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Wau, en voi muuta sanoa! Toi nimetön on ihan awesome:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäsin itekin näistä ihan järjettömästi. :D Noitten kuvioide maalaus tekee leimaamisesta vieläkin kivempaa ja kerrankin ei oo kohdistusongelmia.

   Poista
 2. Todella upeat! Ai hitsi miten hyvin oot onnistunut :)

  VastaaPoista
 3. Hyvät värit ja kiinnostava lakkauskombo, tykkään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^_^ Pyörittelin kukan väriä pariin kertaan, mutta olin ihan tyytyväinen että tällä kertaa päädyin herkempään komboon. :)

   Poista
 4. On kyllä upeat kynnet! ^_^
  Uskaltaiskohan tuota itse kokeilla tätä tekniikkaa... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Kokeile pois, tää oli ihan aikusten oikeesti helpompaa kuin eka kuvitteli. :D Iha turhaa lykkäs iteki kokeilemista.

   Poista