291. Silja... eikun Viking Line Special

Tahtoisin ginitonicin, ginitonicin, 
tai sitten minttufernetin, minttufernetin,
kelpaisi kossuvissykin, kossuvissykin...

Vaihteeksi vähän uusimpia ostoksia.

Ensin hieman blogin tavallisimman aihepiirin ulkopuolelta vaikka kosmetiikassa pysytäänkin: 
Olimme tosiaan ihanien kosmetologiluokkakaverieni kanssa rentoutumassa Viking Gracella viime viikonloppuna. Tietysti myös tax-free oli iskumme kohteena. En lähtenyt hakemaan mitään laivalta tai sen kummemmin kaivannut mitään uusia tuotteita. Jotakin kuitenkin tapahtui ja homma lähti minulle epätyypillisesti lapasesta. Tadaa:
Eipä tuo nyt niin suuri kasa ole, mutta epätyypillistä minulle. Olen yleensä äärimmäisen pihi ja harkitsevainen kosmetiikan suhteen. Kynsilakkojen kanssa vähän vähemmän mutta niidenkin suhteen linja on tiukentunut viime aikoina. Lisäksi en juuri osta ns. selektiivisiä merkkejä vaikka kosmetologi (kohta) olenkin.
Tällä kertaa jokin niksahti ja omistukseeni päätyi useampi selektiivisen puolen tuote.

Ensimmäisenä silmiini osui Lancomen Hypnose ripsaripakkaus. Ripsiväri jonka nimeen monet vannovat ja kaupan päälle söpöjä pikkutuotteita = ensimmäinen repsahdus. Vaa'an käänsi oikeastaan tuo pieni Effacernes-peiteaine. Minulla ei ollut varsinaista peitetuotetta ja ajattelin että tässähän samalla pääsen yhtä testailemaan. Peiteaine oli seteissä sävyä 02 Beige Sable eli valikoiman toiseksi vaalein. Ei toimi aivan lumikki-ihoisilla mutta minulle tummille silmänympäryksille sopii hyvin.
 Tuo silmämeikinpoistoaine on minulle lähes turha kun en nestemäisiä käytä, mutta onhan se söpö. Monet vannovat kyllä Bi-facilin nimeen THE poistajana että testataan nyt sitten.. Olen testannut minikoon Hypnose Doll Eyes -ripsaria joten uskon että tulen ihan tykkäämään tästä klassisesta Hypnosesta.


Sitten the heräteostos: Guerlain Meteorites hohtopuuterihelmet. 

Nämä helmethän ovat jo kulttituote. Perusvalikoimaan kuuluu kahdensävyiset helmet ja Guerlain luo usein kausikokoelmiinsa uudella pakkauksella ja vähän erilaisella värikombolla varustetut helmet. Nämä ovat 2013 Holiday -kokoelmaa ja löysin ne alenurkasta. Lähinnä pakkauksen ja tuotteen herkullinen ulkonäkö saivat minut nappaamaan nämä ostoskoriin. Arvaatteko hintaa? 15 euroa!

Myös Chanelin Rouge Coco Shine punan sävyssä Parfait poimin sieltä alehyllyltä. Pehmeä, kosteuttavantuntuinen vaaleanpunainen jossa kultainen hehku, kyllä kiitos.Tämäkin oli kausituote ja siksi edullinen. Parfait kuului 2012 syyskokoelmaan. Tässäkin tuotteen pakkaus vaikutti asiaan, nyt minullakin on oma pieni Chanel.


Sitten kynsiaiheisiin tuotteisiin jottei livetä kokonaan blogin aihemaailmasta. 

Kuultuani sangen surullisen uutisen Adeninan lopettamisesta ja loppuunmyynnistä kipitin verkkokauppaan ja nappasin vielä pari kivaa juttua itselleni. Kolme Bundle Mosterin laattaa, parit siirtokuvat ja kolme purkkia niittejä. (Huomasin muuten vasta nyt että toiset siirtokuvat eivät näy kuvassa :D)
Niittejä olen kaipaillut lisää ja yhä kaipailen pyöreitä kun en ole raaskinut tilailla ulkomailta isommilta apajilta.Nuo kyseiset Bundle Monsterin laatat minua ovat himottaneet ja nyt löysin ne edulliseen hintaan. Siirtokuvat ovat takuulla hyvälaatuisia ja niissäkin kokoelmani on aika pieni joten parit nätit mukaan vaan. Eniten kaipailisin kyllä lisää metallinvärisiä siirtiksiä, mutta niitä odotellessa..


Ja viimeisenä jo aikaa sitten ostamani söpöt H&M:n kausilakat. Näistä hopeinen on ollut jo pari kertaa käytössä, muut vielä odottelevat vuoroaan.


-Prunella

4 kommenttia:

  1. Kääk kuinka halvalla löysit noi helmet!!! noitten normi hinta maissa oli 60-70€ tämäkin tahtoo!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli sillä hinnalla pakko ostaa vaikka muuten ei ollu mikään pakkohankinta. Näyttää kivalta hyllyssä :D

      Poista