287. You're Such a Skittlette

Oih. <3 Kuinka olenkaan kaivannut sinua kameran johto. Se jäi porukoilla vieraillessa sohvalle ja vasta nyt olemme löytäneet toisemme uudelleen. Tämä selittää ystävänpäiväkynsien puuttumisen minun kohdalta, Rune sai esiteltyä kyllä omansa ja taidan julkaista omat tekeleet tällä viikolla myöhemmin.

Tilattiin Sepostuksia kynsistä Heliumian kansssa Sokoksen talvialeesta "muutama" O.P.I.:n lakka, joista yksi oli You're Such a Budapest. Jätin kesällä tämän hankkimatta luettuani, että siinä on kehnompi koostumus, mutta onneksi nyt tuli hankittua. Peitti kolmella kerroksella ja omalla kohdalla rakastuin tähän orvokinsinertävään siniseen. Kuorrutin lakan vielä Girly Bitsin January Morningilla.Keskisormeen laitoin This Gown Needs a Crownia ja nimettömän leimauksen on MoYoun Sailor-laatasta 03. Leimauslakaksi sekoittelin kahta: laitoin laatalle ensin Konadin Princess-sarjan Silver Pearlia ja päälle Barry M:n Silver Foilia. Silver Pearl ei peitä yksinään, mutta tuo Silver Foiliin kimallusta ja lopputulos ei ollut yhtä metallinen kuin yleensä.Muissa sormissa on vain kaksi helmeä per kynsi - kiinnitin ne Isadoran Peel-Offilla ja eivät ole lähteneet suihkunkaan jälkeen minnekään, vaikkei niiden päällä ole edes pikakuivattajaa tai muuta päällylakkaa.

Käytetyt lakat:- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Oikein nätit. Sopii hyvin nuo värit yhteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hopealla ja sinisellä ei oikein voi mennä pieleen, vaikka haluaisi. ^^

   Poista
 2. Oih, kauniit on kynnet :)
  Miulta kans löytyy toi You're Such a Budapest, koostumus on kyllä mitä on, mutta kauniin värin ansiosta annettakoon se anteeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Mua ei ees mitenkää häirinny toi koostumus. :D Sattukohan maanantaikappale hyvässä mielessä tällä kertaa itselle, lukenut vain nii paljo huonoa. Ja toi väri on aivan ihana. <3

   Poista