284. Kynsimasista

Pieni kynsimasis käväisi vierailulla ja yhdetkään kynnet eivät tuntuneet onnistuvan. Tein varmaan viidet ennen näitä ja kaikki poistin samantein. Ensinnäkään en osaa käyttää Purea, vaan se näyttää oudolta omilla kynsillä. Taas Confettis-syndrooma, muilla niin kaunis, mutta kun itse yrittää... :P Puren lisäksi yritin ranskista, glitteriä ja ties mitä. Ranskiskärkistä tuli oudon paksut, glitter peel-offin kanssa oli ongelmia ja lista voisi olla loputon.

Pieni kurkistus epäonnistuneisiin kynsiin. Tristam on kaunis, mutta ei, ei Purea. :D


Koska hiekoissa ei voi mennä pieleen päädyin laittamaan Golden Rosen Holidayn nro:a 70. Se on ihana valkoinen hiekka, jossa on aivan kuin pientä flakieta glitterin sijaan. Tämä ei kyllä peitä yksinään edes viidellä kerroksella, joten valkoinen lakka on pakko olla alla.  Muissa kynsissä on taas Illamasquan Pink Raindropsia, jonka päällä on valkoiset leimat Emily de Mollyn laatasta EMD03.


Leimat kyllä ovat aivan vinossa, mutta olkoot. Nämä on kuitenkin 100 kertaa paremmat kuin viime päivien yritelmät ja näissä oikeasti viihtyy.Saa nähdä, menikö kynsien epäonnistuminen näiden kanssa ohi, vai vajoaako suurempaan suohon.

Millä te hoidatte kynsimasista?

- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! Noi pinkit miitti-kynnet aiheutti myös ihastusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Ne pinkit kynnet o kyllä pakko yrittää toteuttaa toisen värisellä glitterillä vielä. :>

   Poista
 2. Vaaleat kynnet on todella kauniit ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, piristivät kyllä epäonnistumisen jälkeen. ^^

   Poista
 3. Unohda masis - niin nättejä lakkauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :*) Pitää jatkaa yrittämistä. :D

   Poista
 4. Mie niin tiedän tuon tunteen kun mikään ei onnistu! ;D
  Mutta noi vaaleat kynnet on aivan ihanat! ♡
  Kynsimasista mie hoidan niin, että en edes katso lakkapulloon päin ennen kuin fiilis on oikea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tuijotan murheellisena helmeriin ja mietin mitä muka vois tehdä. :D Ja epätoivoisesti yritän vaikkei mitenkää onnistu.

   Ja kiitos. ^^

   Poista
 5. Nuo vaaleat kynnet on aivan upeat, *huokaus*. Ja täälläkin kynsimasis tuttu juttu, jonka aikana tauko on yleensä paikallaan. Jossain vaiheessa se into sitten taas iskee ja onnistumisiakin tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Menee ihan hämilleen. Ite ei jotenki osaa vaa olla vaa pakko räpeltää jotain. Menen kyllä nyt viikoksi käymään porukoilla, jos ei ottaisi edes lakkoja mukaan ja lomailisi. :D

   Poista
 6. Mä olen huomannut, et ton Puren kanssa vähempi on parempi. Sulla on melko reilusti noita hippusia kynsillä. Mut nää vaaleat on todella kauniit :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon samaa mieltä. Tuli sudittua toinen kerros, kun se ekakaan ei miellyttänyt. Voisi olla isompaa hippua, toi pieni näyttää aina vähän yksinäiseltä. Ja sitten Sissin postauksesta jäi mieleen sienirihmastovertaus ja se kummittelee mielessä. (Kiitos tästä. :D) Ja kiitos. <3

   Poista