282. Crazy Little Thing Called Love

Heti alkuun pahoittelut kuvamäärästä. Syyllinen tähän löytyy jälleen kerran duochromesta, joka vaihtelee väriä liilasta siniseen. Sokerina pohjalla on myös sen lineaarinen holo. Yksinkertaisesti rakkautta kynsillä. 

Syksyllä näin Lucy's Stashin upeat swatchit Darling Diva Polishin Queen-kokoelmasta. Eivät ainoastaan lakat olleet ihania, vaan ne oli inspiroinut yksi kaikkien aikojen mahtavimmista bändeistä. Pyyhittyäni kuolan näppäimistöltä sorruin tilaamaan koko kokoelman.

Lakat tulivat kahdessa-kolmessa viikossa Suomeen ja aluksi olin hyvin surullinen, sillä juuri näiden kynsien lakka oli hajonnut postissa. Ei ole särkynyttä lakkapulloa surullisempaa näkyä pitkän odotuksen jälkeen. Onneksi sain uuden tilalle ja se oli kääritty postituskuorelliseen määrään kuplamuovia. :D

Elikkäs kynsille ensimmäisenä päätyi Crazy Little Thing Called Love. Kerrostin sen mustan päälle, jotta sai oikean efektin esiin. Itsenään näitä pitäisi lakata useampi kerros ja duochrome ja värisävyt jäisivät hieman vaisummeksi.Koristeluiksi laitoin valkoisia decaleita, jotka tilailin ebayn ihmemaailmasta. Näitä piti leikata että sopivat  kynnelle edes jotenkin - harvemmin törmää liian isoihin decaleihin omalla kohdalla. :D


Aksenttikynnen lakkasin Shimmer Polishin Alicella, jonka alla on Silly Lily Polishin Pure Platinum. Pure Platinum oli ihan liian paksua kynnelle levitettynä ja jätti raidat. Onneksi sitä ei näy Alicen alta. Taidan jättää tämän holon vain leimailuja varten, jos ei tule satsattua ohentajaan.Nämä kynnet poistin jo haikein mielin, mutta kärkikulumaa tuli siivotessa sen verta paljon, varsinkin kun unohti lakata kynnen kärjen. Vielä yksi kuva hehkulampun valossa, kun aurinko ei suvainnut näyttäytyä.


- Dimavarien

11 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lakka ja nuo leimat sopii siihen hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää lakka on kyllä upea. ^^ Tosin noi on decalit, ei leimat, en osaisi vielä noin hyvin kohdistaa. :D

   Poista
  2. Juu kappas, niinhän sä tuolla mainitsitkin, mutta meni ohi. Ajattelinkin et on tosi siististi leimattu :D

   Poista
 2. Oijoi, ihan mielettömän kauniit! Vähän kiinnostaisi itseäkin tilailla jokin näistä, mutta jos sitä keväämmällä kun on nyt tullut taas osteltua... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Näitä voin kyllä suositella, tämä ei ainakaan edes lainkaan raidottunut, mikä joskus on ongelma duochromeissa.

   Poista
 3. Ihanat<3 Toi lakka näyttää todella mielenkiintoiselle :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Duochromet ja holot on rakkautta. :D Ja kiitos. <3

   Poista
 4. Todella kauniit kynnet!
  Ja ihana toi siun lause "Pyyhittyäni kuolan näppäimistöltä sorruin tilaamaan koko kokoelman" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskia. ^^ Haha, oli ainoa mikä kuvas tunnetta, kun näin nuo Lucyn kuvat. :D

   Poista