272. Unconventional

Taas kiitokset Kynsikoristelut-ryhmän olemassa ololle ja etenkin Sepostuksia kynsistä Heliumialle, joka sinne linkitteli tiedotteen Emily de Mollyn leimauslaattojen restockista. Tilasin noista kolme eniten itseen vetoavaa eli numerot 1,4 ja 5. 

Testasin kuviota vitoslaatasta ja nämä kyllä toimivat todella hyvin. Kuvio tarttui heti kokonaisena ja ei tarvinnut yhtäkään ottaa uudelleen. Stamperina oli Moyoulta tilattu neliölöllö ja leimauslakkana China Glazen Awaken. Kuvat ovat Bundle Monster-kokoa omaan silmään ja riittivät juuri ja juuri omille kynsille. Ja nuo kuviot on niin kauniita. ^^Kynsissä on sitten jälleen kerran skittlette. Miksei näitä tehnyt aikaisemmin enemmän? Nämä on ihania ja saa hyvin testattua käyttämättömiä lakkoja. Pyörittelin tikkuja ja huomasin O.P.I.:n The World Is Not Enoughin, joka on ainoa Bond-lakkani jota en ole käyttänyt. Yritin tätä viime talvena, mutta se ei suostunut peittämään millään. Tästä viisastuneena laitoin alle kerroksen Goshin Purple Heartia. 

Huomasin samassa viuhkassa olevan Hitsin Unconventionalin sopivat TWINE:een oikein hyvin ja aksenttiin valikoin vielä Katan Shoppailijan päiväkirja-blogista diilaaman Kikon Wine Redin. Lisäsin vielä strassit muiden kynsien tuntuessa alastomilta. Jestas, että Unconventional on kaunis. Sen alla on Rimmelin Double Decker Red, joka on yksistään aika karmea peruspunainen creme, mutta nosti hyvin Unconventionalin punaiset sävyt esille.
Duochromet on rakkautta. Mikään ei muuta tätä seikkaa. <3

Käytetyt lakat:


- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Oih :o Noi laatat on ehkä ihan tajuttoman upeita :o MÄ haluan myös!! :D
  Ja kynsistä sitten puhumuttakaan. Ihanat<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi laatat on. <3 Ihania kiemurakuvioita ja kukkia ja höyheniä. :D Ja kiitos. <3

   Poista
 2. Oioi, olisin voinut elää ilman tietoa taas yhdestä ihanasta laattakokielmasta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Aina tulee vaan eteen lisää kivoja. Noita soisi olevan kyllä enemmänkin, oon ihan supertyytyväinen noihin kolmeen.

   Poista
 3. Noissa laatoissa kieltämättä kuviot näyttä kivoilta! :) Ihanan monimutkaisia ja kiemuroita :p
  Ja kauniit kynnet olet saanu aikaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kuviot on kyllä ihania, harvemmin on noin monta kuviota per laatta mistä oikeasti tykkää ja tulee käytettyä. :) Ja kiitos. ^^

   Poista
 4. Uui mitä laattoja! :P
  Ja toi Kiko näyttää niin ihanalta lakalta <3 niinkuin kynnetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi o kyl sieviä. Toi Kikoki käyttäyty oikee mukavasti ja o kiva omistaa viininpunane tekstuuriki. Ja kiitos. :)

   Poista