271. Uuden vuoden kynnet

Tulipas vietettyä niin laiska uusi vuosi, että toista saa hakea. Ei tullut käytyäkään missään, vaikka aluksi olikin tarkoitus ja jäin katsomaan dvd:tä. Toisaalta inhoan syvästi rakettien pauketta, nättejähän ne on mutta se ääni. Kynnetkin ovat helpoimman kautta, sain joululahjaksi ystävältä koko kynnen tarroja, joita oli pakko päästä testaamaan. 

Tarrojen alla on kerros Flormarin lakkaa U08, joka on kyllä huimaavan kaunis sininen halppislakaksi. Se taittaa selvästi syvään lilaan ja peittää parilla kerroksella. Tämän päälle sitten yritin taiteilla kynsitarrat joiden laittaminen oli urakka, vain siksi että päätin poiketa ohjeista. :D Omaan silmään kuvio oli kauniimpi ylempää, joten leikkasin tarroja juuresta sen sijaan että olisi helposti viilaillut ylimääräiset ylhäältä pois.


Tarrojen päälle laitoin kerroksen päällylakkaa ja nämä kyllä kestivät hyvinä tarrojen poistoon saakka, eivätkä alkaneet repsottamaan sivuilta, mikä yleensä itsellä on ongelmana. Kuvissa vasta huomaan että pinta on tarrassa ryppyinen, livenä en kyllä huomannut tai tuntenut edes asiaa. O.o- Dimavarien

11 kommenttia:

 1. Nää on eittämättä siisteimmin laitetut kynsitarrat mitä oon ikinä nähny. Osaisinpa minäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Nää oli kyllä todella helppo laittaa, onnistuu varmasti kaikilta. :D Varsinkin, jos ei olis yrittänyt saada tuota ylimenevää osiota pois väärästä päästä.

   Poista
 2. Nää on eittämättä siisteimmin laitetut kynsitarrat mitä oon ikinä nähny. Osaisinpa minäkin :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä kauniit kynnet :) Ihana tuo tarra..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Noi tarrat on kyllä aivan ihanat ja hintakaan ei ollut paha vaain vain 4,95. Monesti näkee tarroja, jotka ovat kympin luokkaa. :/

   Poista
 4. Wau :o Ihan tajuttoman upeat :) !

  VastaaPoista
 5. Nätit tarrat, napakymppivalinta uudelle vuodelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä ihanat. Sopii kaiken värinen pohjalakkakin alle. :)

   Poista