270. Vuoden 2013 lakat

Vuosi 2013 häämöttää loppuaan ja voisi tehdä monien tapaan katsauksen tänä vuonna hankittuihin lakkoihin, jotka ovat nouseet suosikeiksi ja ansainneet pysyvän paikan helmerissä. Kaikkia näitä lakkoja ei ole edes päätynyt blogiin asti, koska monet olleet turvalakkauksia päivinä, joilloin menee vain yksivärisillä.

Omalla kohdalla vuosi on ollut täynnä tekstuureja ja hololakkoja. Lisäksi hurahdin indieihin (vielä kohtuullisessa määrin! :D) kesällä löytämäni Liquid Sky Lacquerin jälkeen. Kynsikoristeluissa vuoden lakkaa kysyessä vastasin China Glazen Techno Tealin, mutta jos ajatellaan mikä lakka sai eniten aikaan sydämen tykytyksiä se on kyllä a-Englandin She Walks in Beauty. (Lakat kynsinauhoilla -.-') Rakastuin tähän Better Nail Day -blogissa ja taisin tehdä saman tein tilauksen a-Englandille. Ja hyvä niin, sillä viikkoa myöhemmin Royal Mail lopetti lakkojen kuljetuksen ulkomaille. Ah noita kynsiä katsellessa palaa vielä siihen iltaan ja mitä tekikään ton nähdessä. :D


Tronicoiden tullessa Adeninalle hankin näitä sen kuusi, mutta suosikki on Techno Teal. (Ja taas lakat kynsinauhoilla -.-' I give up.) Upea lakattuna tai leimauttuna.


O.P.I.:n Bond-tytöt teki itseen suuren vaikutuksen niiden ilmestyessä, ja suosikki heidän keskuudestaan on kultainen Honey Ryder. Se myös on blogitoverini Prunellan vuoden lakkasuosikki.


Liquid Sky Lacquerin Star Fire-tekstuuri on oma suosikkini tekstuurilakoista. Taisi myös olla osa ensimmäistä tilaustani Carolyniltä, nyt näitä on kertynyt jo huimat 25 kpl:tta kokoelmiin. 


Toinen kesäinen rakkaus oli ehdottomasti Gina Tricotin Shimmer Mint. Painajainen poistaa, kynsinauhat kuorruttuvat tuolla shimmerillä, mutta muuten niin ihanan raikas väriltään. 


Mitä elämä olisi ilman täydellistä nudea? Ensin kuvittelin löytäneeni sen paristakin lakasta; Color Clubin Nomadic in Nude ihastutti kalpeudellaan ja O.P.I.:n My Very First Knockwurst lihaisella vaaleanpunaisuudella. Omalle ihonvärille sopivin löytyi Head2Toe Beautystä sattumalta, tilasin O.P.I.:n Bare It In Trafalgar Squaren nimen takia (paha tapa, tunnustan syyllisyyteni), mutta löysinkin kivan nimen lisäksi täydellisen nuden.


Kesäisiä hankintoja myös on beautycosmeticiltä tilattu Essencen Glorious Aquarius. Ihana glitter, ehdottomasti yksi suosikeitani. 


Syksyisistä lakkahankinnoista Zoyan Charla on uskomattoman kaunis sinivihreä glassfleck. Joillakin värjännyt kynsiä, mutta itse säästynyt tältäkin. Päätyi myös viidakkoisiin miittikynsiin syyskuussa. :D


Syksyn kokoelmista tilasin Liquid Sky:lta Are You A Good Witch -holon joka tarttui sormiini miettiessäni niistä suosikkia. Tämä muuttuu tumman liilasta vaaleanpunaiseksi lämpötilan mukaan.


Ozoticin 606 on vain kaunis. Haalealiila holo joka kimaltaa. Lisäksi levittyy hyvin ja tarvitsee pari kerrosta peittävyyteen. Voiko enempää pyytää?


China Glazen It's My Turn on kaunein kultainen holo, tämän hankin kiitos Bambin postauksen aiheesta. :)


Emily de Mollyn Oceanic Forces on myös tämän vuoden kärkihankintoja. Käyttäytyy myös paremmin kuin sisarensa Cosmic Forces.


Illamasquan Pink Raindrops on ollut pitkään toivelistalla, ja sain sen Merkkilakkakirppikseltä Facebookista. Unenomainen vaaleanpunainen, johon upotettu glitteriä. Tuo mieleen Kuuprinsessa elokuvan puvustuksen ja lavastuksen, joka oli oikein soma, vaikka lehva ei nyt niinkään.


Flormarin U08 yllätti sitä Flormarin ärsyttävää laaria penkoessa. Voisivat kehittää paremman tavan laittaa niitä esille. Peittää parilla kerroksella ja on äärimmäisen kaunis sininen, joka taittaa syvänviolettiin. 


KBShimmerin talvikokoelman suosikki on Will Yule Marry Me?. Oli joulukynsilakka, mutta en tietenkään ottanut kuvia unohtaessa kameran kämpille... :D


Ja viimeisenä muttei vähäisempänä O.P.I.:n This Gown Needs a Crown. Upea satiinipintainen hopea. 


Vuoden suosikit tiivistyvät siis omalta osalta 16:sta kaunottareen. Saa nähdä mitä kokoelmia ensi vuosi tuo mukanaan. Mikä on ollut teidän suosikkinne tämän vuoden lakkahankinnoista? 

40 kynttä toivottaa kaikille lukijoilleen lakantäytteistä uutta vuotta 2014! :)

6 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja kaikki! Muutama sama lakka löytyy täältä ja ainakin yksi mikä kuuluu myös mun top 10 lakkoihin <3 ! Opi : This gown needs a crown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä pyörittelin tikkuja ja valikoin niistä mitä muisteli lämmöllä. :D Tänään sain L.A. Girlsit hyppysiin niin voisi jo tulla erilainen listaus, mutta ei lueta niitä enää mukaan tähän. :D TGNaC on kyllä ihan mahtava, upea kuvissa ja livenä rakkautta.

   Poista
 2. Uuh mitä lakkoja! :P Miulta ei löydy näistä kuin yksi sama lakka, Essencen Glorious Aquarius ja se on kyllä ihana <3

  Riemukasta ja lakantäytteistä Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaten. ^^

   Toi Glorious Aquarius on mun suosikki noista Essencen toppereista, muita en tainnut hankkiakaan. :)

   Poista
 3. Kiva katselmus suosikkilakkoihin! Oi, ja tuo A-England olisi kyllä milteipä ansainnut paikan omalta suosikkilistaltani, jolta kuitenkin saatan nostaa omaksi viime vuoden suosikikseni OPI:n I Knead Sour-Doughin. :)

  Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää uutta vuotta sullekin. ^^

   I Knead Sour-Doughikin on kyllä ihana. ^^ Onneksi maailmasta ei kauniit lakat lopu, saa nähdä mitä tämä vuosi tuo tullessaan.

   Poista