269. Tähtitaivas

Hyödynsin joissakin Citymarketeissa olevan plussakorttitarjouksen, jossa saa kaksi Essietä yhden hinnalla. Kotiutuin pitkään haaveilemani Cashmere Bathroben ja otin sen kaveriksi hyvin tumman sinisen After School Blazer Boyn. Molemmat lakat ovat tämän syksyisestä For the Twill of It -kokoelmasta.

Ensimmäisenä kynsille päätyi After School Blazer Boy syystä, että halusin testata KBShimmerin I Only Have Ice For You:ta sen päälle tähtitaivaana. ASBB peitti omat lapiokynnet jo yhdellä kerroksella. :o Tiirailin varmaan sen 15 min että laitanko vielä toista, mutta päätin että mitä turhaa. Kuitenkin kuorrutin kynnet vielä kerroksella KBShimmeriä aksenttikynsiä lukuunottamatta..


Nimettömään ja keskisormeen tein aksentit Adeninalta tilatuilla perhosdecaleilla, jotka bongasin Belegwenin kynsistä. Sen päälle laitoin kerroksen China Glazen Fairy Dustia ja perhosen siipiin sopiviin koloihin niittejä.
Tuo KBShimmer on niin hankkimisen arvoinen eli jos vähänkään mietitte hankkimista klikatkaa itsenne Harlow'le ja tilatkaa uuden vuoden lahja. ;] Lisäksi tuo sävy lopetetaan ja sitä ei enää myydä ensi vuoden puolella.

- Dimavarien

18 kommenttia:

 1. Noi decalit sopii kyllä näihinkin tosi hyvin, ihanat kynnet! Niittien kanssa tuli vielä paremmat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Niitit kyllä sopi tosi hyvin noihin koloihin, kuin tehty niitä varten. :D

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja ihana ulkoasu blogilla! ♥

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, eekku. Tykkäsit itekin paljon. :)

   Poista
 4. Todella nätit :) Onneksi ostin tuon lakan myös itselle, ettei jää sitten jälkikäteen harmittamaan. :p Siis KBShimmerin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Mä miltei tilasin tuplat, mutta tuleepa noita lakkoja muiltakin merkeiltä. Omassa kolmen kärjessä uusista KBShimmereistä. :-)

   Poista
 5. Ooh, tosi kauniit! <3 Tuo KBShimmer on kyllä upea, näyttää ihanalta tumman lakan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi on kyllä parhaimmillaan noin, näkee kaiken glitterin.

   Poista
 6. Jälleen kerran aivan ihanat kynnet! <3

  VastaaPoista
 7. Sinut on haastettu!
  Kysymykset löytyvät blogistani: www.eerikalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, jätetään tällä kertaa Prunellan kanssa tekemättä, kun ollaan tehty haaste jo kymmeneen kertaan. :) Ihanan näköinen mutakakku teillä blogissa ja muutkin leivonnaiset.

   Poista