266. Itsenäisyyspäivä

Ollut kaveri tiistaista asti kylässä ja aika kulunut kaupungilla kiertäessä. Tuli pitkästä aikaa kierrettyä Oulun kirppareitakin. Kynsitavaroita oli aikas samoja mitä aina tuntuu olevan jokaisella kirppiksellä: Ompalan(?) ja Yes Loven -lakkoja Second Hand Storessa ja Paljekirppiksellä Techniciltä glittereitä ja muita ja Sensityn(?) tuoksulakkoja. Ei kyllä lähtenyt mitään mukaan, vaikka nuo Technicin glitterit olivatkin kohtuusöpöjä. :D 

Saimme viimein elo-syyskuussa tilatut Nfu Oh:n Aqua Baset kimppatilauksessa Näytä kyntesi-salongista. Aqua Base on siis vesipohjainen aluslakka hololakkojen alle ja se sisältää D-pantenolia, merileväuutetta, aloe veraa ja F-vitamiinia. [lähde] Aluslakka kuivui hitusen hitaammin kuin yleensä käyttämäni Coral Prosilkin halppisaluslakat, muttei kuitenkaan tarvinnut kauaa odotella.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi valitsin eilen sinisen holon testaukseen ja se sattui myös olemaan omista lakoista vaikeiten levittyvä China Glazen 2nite. Täytyy sanoa että yllättyi ihan totaalisesti kuinka toimiva tuo Aqua Base olikaan, ei ollut enää pienintäkään vaikeutta levittää 2niteä. :o Peitti siivosti parilla kerroksella eikä saanut yrittämälläkään aikaan kaljuja kohtia, vaikka levitti lakkaa uudelleen juuri lakatusta kohdasta.Koristeluina on valkoisia pitsidecaleita ja sinne tänne sudittua KBShimmerin I Only Have Ice For You:ta.Päivävalolamppu ei halunnut kuvata lakan holoisuutta, joten vielä yksi salaman raiskaama kuva hehkulampun valossa. Ooh, miten voikaan kaivata kesää ja aurinkoa takaisin. :D


- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Oi, noi on ihanat, jotenkin huurteisen näköiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, noi koristelut kyllä teki näistä huurteiset, tykkään kovasti, vaikkei ollutkaan niin tarkoitus. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, moon ite niin hurahtanu ny kaikkiin sinisiin ja tulee aina miltein tartuttua näihin. :D

   Poista
 3. Tosi hempeän näköiset :) En ole varma onko parempi, ettei näin "ulkopuolelta" näe holoisuutta :) Hololla tulee heti eri tunnelma, en vain osaa sanoin kertoa sitä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Ite sai ennen näistä lineaarisista holoista heti pahan olon. :D Alko heittää silmissä, mut nyt tottunut. Varjossa näissäkään ei näy holoa irl.

   Poista