261. Prettyn kilpailukynnet

Tuli itselläkin osallistuttua Pretty.fi järjestämään kynsikilpailuun, jossa päävoittona oli matka New Yorkiin. Kilpailun voitti ansaitusti Korukynsillä-blogin Lunalii, tosi paljon onnea. ^^

Omat kynnet tein Wet'n Wild Fergie-kokoelman Ferguson Crest Syrahilla, jonka päälle leimailin kuviot XL-laatasta C. Kohdistaminen loppupäässä meni vinoon, mutta ei juuri haitannut itseä. :D Kuvasaldo näistä kynsistä on köyhä yksi, olen näköjään onnistunut epähuomiossa poistamaan jo muut muistikortilta.

Leimauslakkana näissä taas Barry M:n Gold Foil.


Aamulla kävin jonottamassa myös liput Hobitin ensi-iltaan. ^^ En malta odottaa. <3 Oulussa oli vain parikymmentä jonottajaa, eturivikin tullut paikalle vasta 6.30. Itse menin viisi yli kahdeksan ja sai oikein hyvän paikan.

- Dimavarien

12 kommenttia:

 1. Ooo, miten toi Ferguson Crest Syrah näyttää niin erilaiselta kuin mun kynsissä :O On meinaan ihan erivärisen näköinen!
  Kauniit kynnet kyllä, tunnistinkin heti sun kynsiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo iteki kattelin, mulla o jotenki punasempi, en tiiä johtuuko sitten vaan kuvausvaloista. :D Tää taitaa olla hehkulampun valossa vielä, eikä päivävalolampun.

   Ja kiitos. ^^'

   Poista
  2. Ehkä se lampun keltaisuus sitten, koska mulla ihan ihan selkee violetti :D Ihana tausta muuten tullut blogille :) En tiedä huomasinko miten myöhässä, mutta eilen pistin merkille :)

   Poista
  3. Juu, pullo itelläkin on violetti. :D Eilen tää tulikin, kyllästy edelliseen ja kokeillaan nyt uudempaa. ^^ Ihana ajoissa siis huomasit. :D

   Poista
 2. Tosi kauniit on nämäkin, Barry M leimaa upeasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Barry M palautti kyllä uskon leimaamisen, kun sen hankki. :D Konadin kultainen ei toiminut alkuunkaan ja muut kultaiset lakkani eivät oikeen sopineet. Poikkeuksena on tosin H&M:n Into the Wild, tosin se on paljon tummempi kulta.

   Poista
 3. Nätit kynnet, joilla on hyvin kelvannut osallistua kisaan. Nuo pinkit timangit kruunaavat lakkauksen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikilla osallistujilla oli kyllä upeita kynsiä. ^^ Timangeja tungen nyt kaikkialle, kun löysi lisää näitä, jotka eivät himmene. :D

   Poista
 4. Todella upeat ja onnistuneet nämäkin :3 värit on juuri mun mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani. <3 Nää kynnet ollut toteuttamislistalla, siitä saakka kun hankki Fergusonin. ^^

   Poista
 5. Kivat kynnet ja täällähän nuo ihmiset jonottaneet viikon vai ylikin noita lippuja (älytöntä =)mutta jos kertaa halu niin kova nii jokaisen oma asia tietty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, joo, vaikka fani olenkin ei nyt ihan lippujen takia viikkoa jonottaisi. :D Tennispalatsin tapahtuma olisi taas ollut kiva, kun ne näytti yön eri lehvoja sun muuta, kun Oulussa jonotettiin ulkona pienessä räntäsateessa. Ja kiitos. :)

   Poista