260. Irkkutunnelmaa, ostoksia ja tuliaisia

Keskiviikon Flogging Mollyn keikka oli upea. ^^ Hieno meininki, harvemmin itsellä tulee pompittua koko keikkaa korkkareissa. Väkeä oli vähemmän kuin odotti kyllä, osa Teatriasta oli rajattu poiskin, mutta ei haitannut menoa. Kuvasaldo keikalta on hyvin heikko, varsinkin kun kameran säädöt kääntyivät väärälle namiskalle. Now everything sparkles. :D 


Myös kynnet kimalsivat, sudin pohjalle A-Englandin Tess D'Urbervillesiä pari kerrosta, jonka juuriin tuputtelin sienellä ensin Nfu-Oh:n 39:ä ja sen päälle Coral Prosilkin Nevadaa. Lisäksi lisäsin vihreät strassit. Lakkaus oli omaan mieleen, Tess D'Urbervilles oli juuri sopivan vihreä. Ennen lakkaamista pelkäsin sen olevan vain musta kynnellä, mutta vihreä shimmeri toistuu voimakkaana. 

Käytetyt lakat:


Lisäksi keskiviikkona saapui MeiMein kimppatilauksessa tilatut Darling Divan Seriously Serious, Pretty Jellyn Glamorous Thief ja Happy Handsin Fairy Tale. 


Lisäksi sai tänään ihan yllätyksenä isältä tuliaisia Espanjasta. Oli löytänyt Kikon liikkeen ja toi neljä lakkaa: 277, 282, 291 ja 333. Ihania, testailin tikuille jo ja levittyivät todella hyvin. 


- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Hienot kynnet ja kivoja ostoksia

  http://eekunelm.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Nuo MeiMeiltä tilatut ovatkin olleet pitkään ostolistalla, varsinkin Happy Handsin Fairy Tale on todella suloinen. :)

   Poista
 2. Ihanat blingbling-kynnet! Just sopivasti säihkettä näissä :)
  Ja enpä ole aikaisemmin hokannutkaan kuinka hyvin mustan kanssa sopii myös vihreä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itellä ei oo oikee tullu ees käytettyä vihreetä kynsissä, vaikka tykkään kyllä. Pitäis kyllä tehdä luihuis-kynnet, olisi sopivia decaleitakin koristeeksi. 8)

   Poista
 3. Kivoja ostoksia, kaikki :D ja upeat kynnet :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Oli kyllä haasteellista päättää mitä tilaisi, MeiMeillä oli sen verta ihana valikoima.

   Poista