259. Buried Alive

Täydellisin ruskea ikinä on Orlyn viime kesän Dark Shadows -kokoelman Buried Alive. Se on syvän ruskea kultaisella shimmerillä. Se peittää helposti kahdella kerroksella ja kuivuu nopeasti. 

Koristeluiksi oli suoranaisesti pakko yrittää tehdä skittlette. Viime aikoina useissa blogeissa on ollut ihania lakkauksia tähän tyyliin ja Chit Chat Nails on ehkä ihanimpia blogeja koskaan.

Kynnet ovat kaikki lakattu Buried Alivella, vaihtelin ainoastaan koristelutyyliä. En nyt ole varma onko ihan tyylipuhdas skittlette, termistö on aina hukassa. Kahdessa on vain Adeninalta miitistä saadut niitit. Nimettömän kuorrutin Wet'n Wild Fergie -sarjan Glamorouksella ja keskisormen leimat on MoYou:n laatasta Suki Collection 06. 
Pitkästä aikaa keskiviikkona tarkoitus käydä keikalla, kun Flogging Molly esiintyy Teatrialla. Saapa ainakin hyvän tekosyyn tehdä irkkukynnet, kun koskaan ei ole saanut aikaiseksi Pyhän Patrikin päivinä.

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit lakkaukset! Mulla ei ole vieläkään kultaista leimauslakkaa ja kaipaisin sitä kipeästi. Pitäisi ehkä hankkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itelläki oli pitkään, kun tolla Konadin ei vaan yksinkertaisesti tee mitään. :D Luulis että olisivat kehitelleet sen parhaimman. Barry M. on kyllä ihana, oon ite tykännyt sekä hopeisesta että kultaisesta.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :3 Pitää kyllä tehdä seuraavaksikin skitlettet, on sen verta nättejä.

   Poista
 3. Todella kauniit kynnet!
  Ja oih mikä lakka toi Buried Alive :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Buried Alive on kyllä sievä, Vähän kuin What Wizardry Is This ilman tekstuuria. Oli mun toinen Orly ikinä ja vieläkin ihastunut.:)

   Poista
 4. OOooh, onpa kaunis lakkaus! Kaikki sopii toisiinsa jotenkin niin täydellisesti <3

  VastaaPoista