258. Maybe Navy

Lasiviila tulisi piilottaa kuumeiselta ihmiseltä Tai no, kaikkeahan pitää kerran yrittää. Muutin kynnen mallia tällä kertaa mantelihkoksi. En kyllä saanut tyylipuhtaasti toteutettua, mutta makustellaan nyt pari päivää. Varsinkaan nimetön ei halunnut olla mantelin muotoinen, kuten kuvat kertovat. Onneksi on helppo lyhennellä taas pyöreämmiksi, jos päätyy tulokseen että ei nyt ihan oikeasti. Eniten haluaisin pyöristetyt taltat, mutta ne eivät vain kestä omassa käytössä.

Sain maanantaina myös pari tilausta eli kaksi KBShimmerin talvikokoelmasta: I Only Have Ice For You ja Maybe Navyn. Tämän lisäksi tuli Darling Divalta Crazy Little Thing Called Love rikkoontuneen tilalle. Tämä oli kyllä pakattu äärimmäisen hyvin, kuplamuovia oli koko kirjeen verran. 

Maybe Navy, I Only Have Ice For You, Crazy Little Thing Called Love
Maybe Navy on ihan uskomattoman upea duochrome, jota oli heti pakko testata. Periaatteessa tilaisin korvikkeena, kun Will Yule Marry Me? oli ehtinyt loppua, mutta olen hyvin onnellinen, että tilasin.


Lakka peitti parilla kerroksella ja oli helppo levittää. Sen päälle testasin MoYou:lta tilattuja strasseja, jotka yllättivät positiivisesti: nämä eivät himmene päällylakan kanssa. Niitä tuli lätkittyä sinne tänne ilman mitään selkeää ideaa. 
Suosittelen Maybe Navyä kyllä jokaiselle sinisen ystävälle, tämä on vain U-S-K-O-M-A-T-O-N. Rakkautta.

- Dimavarien

13 kommenttia:

 1. Voi mitä lakkoja <3 Mistä noita KBShimmereitä saa tilattua helpoiten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harlow & Co. Tällä hetkellä ovat out of stock, mutta restockia voi tarkkailla esmes. Harlow & Co'n facebook-sivuilta. :) (Link: http://www.harlowandco.org/collections/kbshimmer)

   Poista
 2. Mä kanssa tilasin tuon maybe navyn ja i onlyn + pari muuta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä kaikki ihania, oli vaikea päättää ees mitä tilaisi. :D Oli kyllä ihanin KBShimmer kokoelma ehkä ikinä.

   Poista
 3. Mie täällä kateellisena ja kuola valuen katson nuita siun uusia lakkoja :P
  Ja aivan ihanat kynnet! Lakka on kyllä sen verran näyttävä ettei se tarvi "isompia" koristeluja, upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vasta vuorosesti kuolaan sun ostamalle OPIn I Snow You Love Me, ois kyllä aivan ihana omistaa. Ja kiitos. <3

   Poista
 4. Ihana blogi ja kauniit kynnet! :-)

  http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oi, lucky you, kun oot jo saanut omasi - mullahan näitä ei oo vielä ees tilauksessa... Ihan hauskannäköinen tämäkin Maybe Navy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, oli jostain syystä pakko tilata ekassa julkasussa. :D Tosin itellä ei ole ku nämä + Lilac Dreams, joten sun mahtavaan KBShimmer-kokoelma an on vielä aikas paljon matkaa. Tosin restockia myös täällä odotellessa jäi pari lakkaa, jotka jäi vaivaamaan. Maybe Navy oli oma suosikki kokoelman duochromeista. :)

   Poista