257. Karkkiglitteriä

Mennyt viime päivät kuumeillessa, vaikka ei ole onneksi kyllä muita oireita kuume ja palelu. Räkätauti on aina niin ihana, joten on aina onnellinen, kun sen välttää. :D

Tein piristykseksi kynnet Merkkilakkakirppikseltä bongaamallani Illamasquan Pink Raindrops:illa, joka osoittautuikin aivan ihanaksi. Lakka olisi ollut huomattavasti kauniimpi ilman päällyslakkaa semimattana, mutta pilasin tämän pikakuivattajalla sitä tajuamatta. En kyllä viitsinyt lähteä enää tässä vaiheessa poistamaan, joten jatkoin koristelua.

Tuputtelin kärkiin Angel Dust-glitterlakkaa Liquid Sky Lacquerilta. Tämä on aivan ihana glittersekoitus valkoista ja vaaleanpunaista, joka tuo mieleen murskatut ranskanpastillit. Lakassa on epäsäännöllistä valkoista hilettä, valkoisia hexejä ja valkoista pientä glitteriä. Vaaleanpunaisia hexejä on myös kahta eri kokoa ja lisäksi mukana on hopeinen shimmer.

Lakka on kuvissa hitusen liian vaalea johtuen että välissä on kerros mattalakkaa. En kuitenkaan tykännyt tällä kertaa sen pinnasta ja laitoin kerroksen INM Otd:tä. Pahoittelen myös surkeaa ylimenneiden lakkausten poistamista, mutta ei löytänyt virtaa putsata kunnolla. ^^'

Käytetyt lakat:


Pink Raindropsin myötä alkoi houkuttamaan tämän harmaasininen sisko Raindrops. Onko kellään kokemusta Illamasqualta tilaamisesta? 

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se on. :3 Mietin pitkään onko tuolle käyttöä ennen kun tilasin, mutta nyt olen onnellinen että otin. :D

   Poista
 2. Ihanat kynnet :)
  Sopii kyllä hyvin tämän postauksen nimi näille lakkauksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja joo, alko vaan tehdä hirveästi mieli ranskanpastilleja. :D

   Poista
 3. Ompa hempeät ja söpöt kynnet:) piristystä syksyn keskellä:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Nää oli kyllä omaankin mieleen, niin harvoin tulee tehtyä juuri näitä hempeitä.

   Poista
 4. Ihanat kynnet! :) Itsekin olen tässä jo pitkään himoinnut tuota harmaata Raindrops -lakkaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se on kyllä ihana, voisi vähän vinkkailla joululahjan ostajille. :D

   Poista