256. Termoperhonen

Pitkästä aikaa termoholoa kynsillä, lakkana Liquid Sky Lacquerin Are You A Good Witch?. Carolyn tekee kyllä niin paljon omaan makuun olevia kynsilakkoja ja tämä merkki vain kasvattaa osaa kokoelmassa. ^^ Are You a Good Witch? vaihtelee väriä lämpötilan mukaan tummasta violetista vaaleanpunaiseen. Yleensä nämä siis ovat kärjistä tummat ja vaaleat alhaalta. Tänään kyllä palellut sen verran, että olleet tummana koko ajan.

Tiskaaminenkin oli yllättävän kivaa kynsiä dippailessa eri asteisissa vesissä. :D Olen helposti viihdytettävissä.


Koristeluiksi leimailin MoYoun laatasta Pro collection 05 perhosen siivet vähän huonolla menestyksellä. Leimat sotkeentuivat kärjissä varsinkin keskisormessa. Lisäksi taidan tykätä Nailz Crazen perhossiipipohjasta hitusen enemmän, toki vaihtelu on kivaa. Leimauslakkana on jälleen kerran Barry M:n Silver Foil.Lakassa on myös parempi holoefekti mitä kamera (tai oikeammin lamppu) vangitsi, ei toki mitään DS-tasoa. Rychellellä Colorsplash-blogissa on paremmat swatchit. 


- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Ohoooo, hienot! Jännä miten toi lakka on noin erivärinen kynsillä kuin pullossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Ite rakastunut tähän ideaan, lapsenakin suosikkikoru oli Yves Rocherilta tilaajalahjana saatu mielialasormus. :D

   Poista
 2. Tosi nätit! Hauska tuo lakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Lakka on kyllä ihana, vielä kun saisi jostain joka vaihtelee väriä tummansinisesta vaaleaan niin olisin niiin onnellinen. :D

   Poista
 3. Vau mitkä kynnet!
  Noihin leimoihin kyllä sopii hyvin alle väriä vaihtava lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :3 Joo, sitä mietin kuviota valitessa, että sopisi hyvin perhosen siiviksi :D Halus myös sellasen mikä ei peitä alleen lakan kauneutta.

   Poista