254. Tekstuurilakkaesittely

Jännää ajatella, että viime vuonna tähän aikaan ei ollut edes törmännyt tekstuureihin ja ensimmäisen Mariah Careyni ostin vasta maaliskuussa. Bond-tyttöjen jälkeen tekstuurilakkavarastoni räjähtivät käsiin. Varsinaisia tekstuurilakkoja omistan tällä hetkellä 31 ja sen lisänä on omasta mielestä tekstuuripintaisia lakkoja 5. Esittelen lakat merkeittäin.

Koska O.P.I. aloitti nestemäinen hiekkalakka -buumin ensimmäisen Mariah Carey-kokoelman myötä, aloitan tämän merkin hiekkojen esittelystä. O.P.I.:n hiekat mistä olen luopunut ovat Pussy Galore ja Jinx, ihan vain siksi, ettei ne sopineet omaan ihonsävyyn. Muuten ovat hyvinkin ihania ja toimivia. Jäljellä olevia on 7:

Alcatraz... Rocks, Can't Let Go, Honey Ryder, Solitaire, Tiffany Case, Vesper ja What Wizardry Is This?Jatketaan salonkilakoissa eli Zoyan tekstuureja en omista kuin kaksi, vaikka himotuksia Pixie Dusteissa on enemmän kuin haluan edes ajatella. :D Godiva kaipaa alleen jotain nudelakkaa, muuten joutuu (ainakin itse) kerrostamaan.

Godiva ja Miranda


Kikolta omistan kaksi tekstuuria, jotka molemmat päätyivät haltuuni Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien miiteistä 1 ja 2. Lilac on ainoa ilman mitään shimmeriä oleva tekstuurini.

635 (Lilac) ja 641 (Strawberry Pink) Golden Rosen Holidayt tilasin kesällä beautycosmetic.bizin sivuilta ja näissä olen luopunut hopeasta ja oranssista lakasta. Jäljellä olevia on 4: 70 on Godivan tapaan ohut, kaipaa valkoisen cremen alleen.

54, 58, 59 ja 70


Perfectin hiekat ovat peräisin samasta tilauksesta, luovuin myös parista sävystä, joista toinen oli keltaoranssi ja toista en edes muista enää. Toimivat äärimmäisen hyvin, Perfect 74 on samansävyinen Dependin Primrosen kanssa, jonka laitoin kiertoon pienemmän pullokoon takia. 77 on turkoosimpi kuin Tiffany Case, joten sai jäädä kokoelmiin.

74, 77 ja 78 


Isadoran lakkoja omista 4, huolimatta niiden järjettömästä litrahinnasta, joka kirpaisi ostaessa. :D Lakat kyllä toimivat moitteettomasti ja tykkään niiden sudista. ^^ Diamond- ja Purple Crushille löytyy dupet Rimmelin Space Dusteista halvemmalla (Shooting Star ja Moon Walking.)

(Chameleon Crush, Diamond Crush, Ocean Crush ja Purple Crush


Rimmelin Space Dustit otin mukaan Hintarallien alennuksesta 3 lakkaa 10 €. Ensimmäiset omistamani Rimmelin lakat, jotka eivät kupli. :D Total Eclipse on myös paljon kauniimpi pullossa, sillä tikulla ja oletettavasti kynnellä on pelkästään mustavihreä-tekstuuri.

Aurora, Moon Walking ja Total Eclipse


Kicksin ainokainen sokerilakka on viime kynsissä nähty Sugar Cane. 

Sugar Cane


Liquid Sky Lacquerilta olen ostanut 4 hiekkalakkaa ja 2 omasta mielestä tekstuuripintaiseksi luokiteltavaa. Itse hiekkalakoista enää upuu kokoelmista 2 kaunotarta, jotka luultavasti hankinkin seuraavassa tilauksessa. Ehdottomasti kaikista kimaltavampia omistamistani tekstuureista.

Barracuda, Hot Rod Red, Road Runner Gold ja Star Fire


Tekstuuripintaiset ovat karheita koskettaa ja tekevät hienoisesti röpelöistä pintaakin.

Glass Slippers ja Rosy DewColor Clubin Gift of Sparkle on tekstuuripintainen:

Gift Of Sparkle 

Nfu-Oh GS14 on musta, josta hologlitter tekee röpelöpintaisen. 

GS14


Viimeisenä, muttei toki vähäisempänä on w7:n Cosmic Black. 
Dupeja toisilleen näistä on Rimmelin Moon Walking ja Isadoran Purple Crush ja Rimmelin Aurora ja Perfectin 78. Monet China Glazen tiheät glitterit ovat myös hiekkamaisia pinnaltaan, kuten Hello Gorgeous!, I Herd That ja I'm Not a Lion, mutta en ottanut niitä tähän vertailuun mukaan.

Mikä on teidän suosikkitekstuurilakkanne? :)

 - Dimavarien

13 kommenttia:

 1. Taidat todella tykätä näistä.Kivoja lakkoja.Itse omistan vain yhden isadoralta jota en viel ole testannu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. :D Ensi alkuun olin näitä vastaankin katsellessani ensimmäisiä kuvia viime jouluna. Pitkälle tää "en nyt varmasti hommaa" kestikin. :DD Nää on vaan niin helppoja käyttää ja kestäviä. Varpaissa ollut jokin hiekka aina keväästä lähtien. Toivottavasti tykkäilet sitten kun pääset testaamaan. :)

   Poista
 2. Huikea kokoelma! :) Itse en omista kuin kaksi hiekkalakkaa: Opin Cann't let go ja vasta blogissakin nähty Dependin Jade Vine. Mutta luultavasti nämä ei jää tähän. Kuten säkin sanoit Eekulle, ne on helppoja ja kestäviä, lisäksi myös näyttäviä. :)
  Ja kivoja kuvia postauksessa, jäin aina tuijottelemaan sutikuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lisääntyy keskenään, olen varma siitä. ;) Toi Dependin Jade Vine on kyllä sievä, sais olla Dependin lakoissa vain isompi pullo niin tulisi ostettua. :D

   Kiitos, leikin kuvissa hehkulampun ja päivävalolampun välillä. :D Sutikuvat oli pakko laittaa.

   Poista
 3. "Ne lisääntyy keskenään" :DD Hyvä selitys! Uppoaiskohan tuo miehelleni..:D
  Komee on kokoelma ja nuo kuvat on niin herkullisia, joissa lakkapisara tippuu sudista:) Oma hiekkalakkasaldo taitaa jäädä alle kymmeneen.. Vielä;)

  VastaaPoista
 4. Ha, vielä on hyvä sana. :D Harvempaan ihmiseen uppoaa, että ne on lisääntynyt itsekseen. :< Huomaamatta nyt ainakin lisääntyvät. Tällä hetkellä himiöin Barry M.:n textured glitter-sarjaa. Eihän ne kasvattaisi tätä määrää kuin viidellä.

  VastaaPoista
 5. Ooh, ihania! Monia sellaisia, mitä minä en omista, vaikka aika paljon olen minäkin hiekkalakkoja hamstrannut! Onko muuten Isadoran Chameleon Crush kuinka lähellä OPIn Alcatraz... Rocksia? Mulla on kanssa pari Isadoraa ja tekis mieli enemmänkin, mut muakin hirvittää se litrahinta... Nyt aattelin kokeilla Lumenen hiekkalakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on. ^_^ Muakin kiinnostaisi vielä pari Isadoraa, voisivat olla joskus jossain alennuksessa.

   Ovat samasta sävyperheestä, mutta kuitenkin tarpeeksi erilaisia, joten voin perustella pitäväni molemmat. Chameleonissa on selkeä kultaflash, mitä Alcatrazissa ei ole ja se kimaltaa enemmän. Lisäksi on pari astetta vaaleampi. Suuripiirteisesti, tosin Chameleonin flash ei juuri näy. (https://www.dropbox.com/s/408f2trmyvs7zqc/PB030356.JPG)

   Poista
 6. Apua! Ihania noi kaikki! Mun suosikki on ehkä isadoran : ocean crush, upean värinen ♥ mutta myös monia muita lemppareita löytyy esim zoyan : tomoko ♥ paljonko noilla liquid sky lakoilla on hintaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ocean Crush on kyllä upea. <3 Itsellä Zoyalta kiinnostaa eniten tällä hetkellä Carter, Tomoko on kyllä kaunis. Liquid Sky Lacquereilla on hintaa sen 9 dollaria kappale eli euroina n. 6.66.

   Poista
 7. Voi jehna mikä kokoelma! :P
  Noi Perfectin hiekat näyttää ihanilta <3
  Miulla ei ihan noin valtavaa kokoelmaa hiekoista ole, vaikka olen myös ihan hurahtanut näihin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä. ;D Perfectit on kyllä hinta-laatusuhteeltaan varmaan kannattavin ostos. ^^

   Poista