252. Teippalua

Olen ollut viikon porukoilla käymässä, ja ei ole ollut aikaa kynsien tekoon. Olen mennyt viikon yksivärisillä, mutta tänään viimein oli tuokio leikkiä lakoilla tai siis kunhan lopetti hetkeksi Baldur's Gate Enchanted Editionin pelaamisen. 

Lakkahaaste-ryhmässä viikon koodivärinä oli ruskea, joita omistan määrällisesti eniten kaikista lakkaväreistä. Mukaan on kyllä laskettu myös kullan väriset, koska ne ovat samassa viuhkassa. Ozoticin 602 ehti olla yksinään kynsillä viikon verran ja oli kulunutkin pahoin. Jätin sen silti vielä lakkauksen alle ja teippailin kynsiin erilaisia viivoja ja aluslakkauksen kunnon peitin O.P.I.:n What Wizardry Is This?:illä. Lakat sopivat kyllä tosi nätisti toisiinsa, varsinkin, kun Opissa on kultainen kimellys.
Käytetyt lakat:


Viime tiistaina tuli käytyä Haparandassakin, ja kotiutin Kicksistä pitkään himiöimäni Kicksin Sugar Cane tekstuurin, jonka esittelen seuraavassa postauksessa.

- Dimavarien

10 kommenttia:

 1. Yksinkertaiset, mutta kivat :)

  http://emmankynsiblogi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksinkertaset monesti on eniten silmää mielyttäviä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, sai kyllä piristettyä lakkausta huomattavasti. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tänään vasta poistelenkin näitä haikein mielin.

   Poista
 4. Kauniit kynnet! :)
  Mie kans olen hurahtanut ruskeisiin lakkoihin, ehkä nämä siksikin juuri miellyttävät silmääni :P
  Ja voi jehna tuota O.P.I.:n What Wizardry Is This? lakkaa, se on IHANA! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :]

   Joo What Wizardry Is this? on niiiin ihana. :D Moolen aina ollut ruskeisiin ja kultaisiin hurahtanut äidin takia, jonka kaapissa näitä sävyjä on aina ollut.

   Poista
 5. Tosi kivat on! Oot selkeesti jaksanu taistella ton teipin kans paljon pidempään kun mä mun teippikynsissä :D http://lakkalaatikonsalat.blogspot.fi/2013/10/31-paivan-haaste-paiva-12-raidat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooh, ihanat noi sunkin kynnet. :D Eipä näissä juuri taistelua ollut, lätki vähän sinne tänne ja ei viitsinyt ees yrittää saada jokaiseen kynteen samanlaisia teippauksia. :D

   Poista