251. Harmaan selätys

Sai selätettyä viimein itselle todella vaikean värin kynsillä. Yleensä harmaa saa kädet näyttämään vaan kuolleilta ja vaikka zombie-fiilis olisi halloweenin lähestyessä ihan sovelias, löysin viimein yhdistelmän joka sopii itselle. :D  Prunella heitti mulle tän värin, kun kysyin inspiraatiota kynsiin oman takin ollessa tyhjä neljien epäonnistuneiden jälkeen.

Pohja on lakattu Gina Tricon Punkilla, joka muistuttaa China Glazen Stone Coldia. Ihan täysi dupe ei kuitenkaan ole, on hitusen vaaleampi ja kiiltäväpintainen Sen päällä on kerros Opin Not Like the Moviesia ja Pirouette my Whistleä tuputeltuna. Lisäksi ihan pinnalla on kerros China Glazen Fairy Dustia. Illan mittaan vielä mattasin koko komeuden, mutta kerrankin taitaa kirkas olla mattaa nätempi.Not Like the Moviesin duocrome ei kyllä siirtynyt kynsille kovinkaan voimakkaana, tämä lakka on kyllä paljon nätempi pullossa kuin kynnellä. :/ 

Käytetyt lakat:


- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Tosi nätit :) näyttää ehkä hitusen paremmilta kirkkaana :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ja joo, aina ei tiiä mitä tulee. :D Muutenkin ihan järjettömän vaikea kuvattava, kun toi duocrome ei ole lainkaan voimakas.

   Poista
 2. Kirkas näyttää minunkin silmään vähän paremmalta vaikkei suurta eroa huomaa :)
  Ihanan hempeät kuurakynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuossa suuren suuri ero ole, mutta duochrome näkyi paremmin kirkkaan lakan kanssa. Ja kiitos. ^^

   Poista
 3. Musta taas matta oli kivempi, mutta en muutenkaan ole kiiltävän perään (mun tekis salaa mieli matata joka ikinen lakkaus :D). Tosi nätisti oot saanut töpöteltyä piruettea tyveen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mulla on vähän vähentynyt tää himo, tosin miltein aina tuota Flormarin mattaa hypistelee, kun miettii mitä tekisi. Pirouette sopii kyllä tosi hyvin, voisi olla enemmänkin sen kaltaisia glittereitä.

   Poista
 4. Uuih mitkä kynnet! Aivan upeat! :)

  VastaaPoista