250. Fresly Fallen Snow... and one-stroke fail

Innostuin tilaamaan Boozyshopin ale-Misoja hintaan 1,50 €/kpl. Yksi omaan ostoskoriin eksyneistä lakoista on Jasmine, joka on kolmella kerroksella peittävä vaalea lila creme. Viime kynsien innoituksen mukaan testasin toista Girly Bitsiäni tämän päälle. January Morning tuo pullossa mieleen juurikin lumikinoksen kimellyksen pakkasyössä, sillä se taittaa väriään sinisen ja hopean välillä.



Peukaloon ja pikkurilliin sudin vastapainoksi Isadoran Diamond Crushia, joka toimi hyvin, kuten kaikki hiekkalakat mitä testannut.  Koristeluiksi yritin one-stroke kukkasia puolikuun muotoon, mutta evoilin tekovaiheessa huvittavan paljon. Ensinnäkin akryylimaalilla piirtaminen olisi ollut paljon helpompaa ja sivellintekniikka oli todella hapuilua muutenkin. Pahimpia virheitä piilottamaan lätkin violetteja strasseja, kukkien keskelle




- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Mun mielest noi one stroke-kukat ovat kuitenkin söpöt ja hempeät, sopivat erittäin hyvin jotenkin tuon hempeän lakan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jasmine on kyllä kivan hempeä, pitempään ettiny itelle tän sävyistä.

   Poista
 2. Ihanat kynnet ja oih! mikä lakka :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Lakat on kyllä kaikki kivoja.

   Poista
 3. Minusta noista tuli oikein söpöset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Onneksi on aina vasen käsi esitelteväksi, oikeassa ei yhtään onnistunut liikuttaa sivellintä oikeen vaan tuloksena oli valkoisia suttuja. :D Onneksi kauempaa katseltuna ei ny nii huomaa.

   Poista