248. Rock the Boat

Essien Rock the Boat on Naughty Nautical -kokoelman vaaleansininen herkullisuus. Siinä on myös hopeista kimalletta kuin muissa kokoelman lakoissa (pois lukien The More the Merrier) ja väri on oikein raikkaan vaaleansininen. Lakka levittyi raidoittumatta ja peitti kolmella kerroksella. 

Koristeluiksi kallistuin taas leimauksiin ja yritin MoYoun laattoja uudelleen. Tällä kertaa kuviot eivät omaan silmään enää levinneetkään. :o Yritin ottaa kuvion mahdollisimman suoraan laatasta ja vaihdoin scraperiä muovisesta pankin tunnuslukukortista metalliseen. Leimauslakkana oli Golden Rose Matte Velvet 105.  Leviämisen sijasta jäi väleihin hieman sotkuista jälkeä, luultavasti kun scraper ei ollut putsattu kunnolla. :D En huomannut tätä leimatessa ja jälkeen päin viitsinyt lähteä enää korjaamaan.

Kuvat otettu kahdessa eri valaistuksessa eli ensin loisteputken valossa ja kaksi viimeistä kuvaa on hehkulampun.


Pohjalakka ja leimauslakan väri eivät omasta mielestä sovi yhteen niin hyvin kuin ensin ajatteli, mutta muuten kyllä kivat peruskynnet. Kynsissä ei ole päällylakkaa, kun en halunnut tuhota kiiltävän ja matan välistä eroa. 

 - Dimavarien 

4 kommenttia: