247. Shimmer Polish

Sain edellisenä viikonloppuna yhden ihanimmista lahjoista koskaan. Mussukkani kysyi jokin aika sitten onko minulla nimikkolakkaa ja näytin sitten että yhdellä pienellä amerikkalaismerkiltä sellainen löytyy. Tämä kullannuppu oli sitten painanut mieleensä merkin nimen kaikki hienoiksi kehumani lakat ja tilannut ne minulle yllätykseksi. Tuli aivan puun takaa ja ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen. :D

  Ja nämä ihanat ihanat Shimmer Polishit ovat siis tänään aiheena.
Kauempaa Shimmer Fanny näyttää pääasiassa pinkiltä, läheltä paljastuu että värejä löytyykin enemmän. Kaunis moniulotteinen lakka topperiksi, vaatinee ainakin neljä kerrosta peittääkseen yksinään.


Shimmer Marilynissä on punaisessa crellypohjassa mustaa raetta (joka muistuttaa tekstuurilakkoja) ja valossa hehkuvaa punaista pienen pientä partikkelia. En oikein osaa kuvailla  tuota punaista hehkua, parhaan kuvan saa ylläolevasta kuvasta. Mustaa hitua pullokuvista ei näe, yllätyin hieman itsekin kiekottaessani lakkaa. Marilyn vaatinee kolme-neljä kerrosta täyteen peittävyyteen. Yksinään kerrostettuna näyttää hieman jelly-sandwichiltä. Toimii hyvin myös esim. mustan päällä. 


Shimmer Karinassa on tumma pinkki/magenta jellypohja josta löytyy ainakin Marilynistäkin löytyvää mustaa raetta, punaista hitusta, punaista pientä hexia ja pientä hologlitteriä sekä muutamia isompia mustia hexejä. Karina peittää kynsien pituudesta riippuen kahdella tai kolmella kerroksella.


Shimmer Valerie sisältää ainakin pronssinväristä glitteriä, hopeaista valoa taittavaa glitteriä ja mustaa sekä hopeaa pientä raetta mustassa jellypohjassa. Valerie peittää jo kahdellakin kerroksella isomman glitterkokonsa vuoksi.

 Kaunokaiset <3

Arvaatteko mikä näistä on nimikkoni? Essencen Princess Prunella minulta myöskin löytyy ;)

-Prunella

6 kommenttia:

 1. Mulla on hyvä veikkaus ja se sun nimikkolakkasi on mielestäni sievin näistä neljästä kaunokaisesta. :) Mahtavan yllärin oot kyllä saanut; tiedän että mun siipalta ei kannata moista osaamista odottaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä se on näistä sievin, vaikka tykkään kovasti kyllä kaikista. :) Oli ihan käsittämätön pommi ja olin kyllä todella iloinen.

   Poista
 2. Oi mitä kaunokaisia! Ja varsinkin toi nimikkolakka on todella kaunis :)

  Mulla ei taida olla varsinaisia nimikkolakkaa millään merkillä. Mutta yhden kirjaimen erolla ois vähän kuin nimikkomerkki. Suostuiskohan mun mies sillä verukkeella hankkimaan mulle kaikki kyseisen merkin lakat...? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina kannattaa yrittää istuttaa sinne mieleen vinkkiä :D

   Poista