244. Pukeudu pinkkiin

Kerrankin onnistuimme koordinoimaan molempien kynnet samaan postaukseen! Hurjaa! Samalla toteutamme tavallaan jo yhden arvontaan tulleen postausvinkin eli molempien kynnet samasta teemasta. :D 

Jos joku ei tiennyt tänään on kansallinen Pukeudu pinkkiin -päivä jolla tuetaan rintasyöpätutkimusta ja neuvontaa. Rahallisen lahjoituksen voit kampanjaan tehdä esimerkiksi täällä. Tässä postauksessa olemme pukeneet omat kyntemme pinkkiin tietoisuuden lisäämiseksi. :)

Prunella: 

Minun pukeudu pinkkiin -päivän kynteni ovat melko tummasävyiset. Pinkki tulee Shimmer Polish Fannystä teippimanikyyrin muodossa. Fannyssä on muunkin väristä glitteriä kuin pinkkiä, mutta idea tulee selväksi. :)

Muistakaa naiset tunnustella rintanne säännöllisesti niin huomaatte mahdolliset muutokset nopeasti!

Dimavarien:

Sudin kaksien kynsien epäonnistuttua sormille Orlyn Santa Fe Rosea ja koristelin kynnet BM-314 leimoilla, strasseilla ja Gina Tricoon Pink Party -lakalla. Lakan väriä oli äärimmäisen vaikea vangita kameraan, näidenkin pitäisi olla astetta kahta vaaleammat, jotta näyttäisivät oikealta.-Prunella & Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniita molemmat!

  Ihanan värisiä strasseja noissa Dimavarienin kynsissä, onko ne mistä hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :) Toiset on Konadin strassikiekosta, joka on joskus ostettu Cesarsilta ja toiset on AB-kristallistrasseja Adeninalta. Parasta näissä molemmissa etteivät ne himmene päällyslakasta. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää molempien kynnet :)

  VastaaPoista