243. Geelikynsikoulutus

Kosmetologiopintojeni puitteissa osa luokastamme päätti ottaa koulutuksen geelikynsiin. Vaikka en ole aikaisemmin rakennekynsistä innostunut päätin osallistua koulutukseen. Kaikki tieto ja osaaminen on ammatin  ja elämän kannalta hyödyllistä. :)

 Koulutuksen puitteissa harjoittelimme kynsien tekemistä tipeillä ja muoteilla sekä kokeilimme geelilakkauksia. Itse toteutin luokkakaverille rankalaisen manikyyrin geelilakkauksena. Minulle tehtiin shimmerinen ruskea geelilakkaus joka kesti aika lailla kaksi viikkoa hyvänä. Yksi kynsi kärsi isommasta lohkeamasta ja toinen pienen pienestä. Muuten syntyi vain kärkikulumaa. Kuvissa lakkaukset ovat olleet kynsillä useamman päivän. Poistaminen oli neuvoista huolimatta yllättävän hankalaa.
Seuraavissa kuvissa muutama työvaihe tekemistäni geelikynsistä.  

Valmistellut kynnet:

Tipit liimattuna ja viilattuna (ja vähän paikattuina). (Argh tuo etusormen tipin reuna!)


Muotit paikoillaan:

Valmiit kynnet:Näkyykö että kädet ovat eri tekniikoilla toteutetut? Tietysti muodossa on vielä hakemista enkä ole kuullut kommentteja pysyvyydestä, mutta en usko että nämä ovat ensimmäisiksi harjoituskynsiksi huonoimmasta päästä. Vai? :D Näistä ei ainakaan tullut superpaksuja kömpelöitä möllyköitä jollaisia myös näkee. Ennenminkin stressipisteessä voisi olla hieman enemmän massaa.

Kynnet tehtiin SuperNailin tuotteilla ja kouluttaja tuli maahantuontiyritys Consult Ladyltä. Ihan jos joku jäi miettimään, tämä ei ole mikään sponssipostaus.

-Prunella


2 kommenttia:

  1. Tosi hyvät ekoiks kynsiksi :) kärjet ois ehkä saanu olla hieman ohuemmat mutta saat olla kyllä tyytyväinen. Tippi näyttäs olevan pikkasen liian iso tos keskarissa. Mutta tosta on hyvä jatkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kärkiä olis voinu viilailla kyllä enemmän, pelkäsin vaan että värigeeli menee puhki. Harjotusta ja harjotusta ja hyvä tulee. Ja vähän koulutusta koristelutapoihin. :)

      Poista