242. Matattua mustetta piruetissa

Kuvastessa viime postauksen lakkoja jäi pyörittelemään sormissa muutamaa yksilöä. Tahdoin testata Pirouette My Whistleä viimein kunnolla ja paritin sen Essien valkoisen ja O.P.I. Inkin kanssa. Lisäksi testasin MoYou:n laattoja ja täytyy olla samaa mieltä Belegwenin kanssa. Nää kuvat on ihan liian syviä ja leviävät. :'< Ainoa mikä nyt onnistui oli Pro Collection 05:den köynnöskuvio, joka oli selkeästi normaalimpi kuin muut.


Kynnet lakkasin 3:2, kolmeen Inkiä ja kahteen Blanc kuorrutettuna Pirouetilla. Lisäksi mattasin kynnet Flormarin Matifying Top-coatilla ja se tekee näistä vielä kauniimmat. Lisäksi ymmärtää heti, miksi Ink on yksi lakoista, joista O.P.I. on tehnyt Suede-version.___________________________________________________________________________
Ja asiasta kukkaruukkuun. Mua on aina vaivannut harhaluulo, että leivän tekeminen olisi pidempikin prosessi ja olen rajoittanut leipomisen vain nopeaan teeleipään. Sitten törmäsin Voikukkapelto-blogiin indiedays-paneelista. Löysin ihanan leipäohjeen, johon periaatteessa menee aikaa, mutta ei juurikaan vaivaa. Taikinan tein jääkaappiin illalla ja aamulla heitin vuokaan. Ja lopputulos oli niin hyvää että. 

Itsellä ei ollut käytössä pataa, joten tein leivän lasagnevuokassa ja en uskaltanut paistaa yhtä kauaa. Pitää vielä optimoida, jäi ehkä hiukan vaaleaksi. Suosittelen testaamaan kyllä täydestä sydämestä. <3


Seuraavaksi joko China Glazen esittelyä tai punaista. :)

- Dimavarien


2 kommenttia:

  1. Mä en omissa laatoissa havainnut käytössä vielä kyseistä ongelmaa, mutta kuviot on kyllä sen näköisiä että niin voi kai helposti käydä kun leimasimen pää on pyöristetty (ainakin mulla). Toimisikohan jos olisi aivan tasapäinen leimasin, jota ei tarvitsisi yhtään "pyöräyttää" laatan päällä lakkakuviointia poimiessa...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekin voisi ja pitää testata toisellakin leimasimella, että johtuuko siitä. :/ Tai sitten pitää harjoitella juuri tekniikkaa, miten kuvion poimisi, yleensä juuri pyöräyttää.

      Poista