237. Kun teoria ei toimi käytännössä

Tämä lakkaus syntyi teoriassa kahdesta ihanasta lakasta. Harmi, ettei käytäntö omalla kohdalla vastaa todellisuutta sitten yhtään. Kaikki alkoi ihanan Essien Naughty Nautical kokoelman nimikkolakasta. Ihana turkoosi, pienellä hopeisella kimalteella. Kunnes tajuaa että se on tarkalleen saman värinen kuin vanhojen Windowsien taustakuva. Varsinkin, kun on koko pienen ikänsä inhonnut sitä taustakuvää väreineen. Syy miksi tästä ei kovasti yrittämälläkään tullut merellistä fiilistä, johtuu tunkkaisesta Windows 98 -muistoista. :DToinen teoriassa must have -lakka, josta en vaan tykkää yhtään omilla kynsillä. L'Orealin Confettis. Mustavalkoglitter pienellä kimalteella. Omaan silmään vain roskainen, luultavasti tuon mustan takia. Valkoiseen glitteriin voisin kyllä sijoittaa. Suositelkaa toki, jos tiedätte jonkun. :)Mutta helmeri kevenee jälleen kerran parista lakasta, nämä voin hyvästellä hyvin (vaikkakin haikein) mielin uuteen kotiin, joka ei ole yhtä traumatisoitunut vanhasta Windowssin taustakuvan väristä.


- Dimavarien


11 kommenttia:

 1. Kuinka paljon pyydät lakoista? Voisin olla hyvin kiinnostunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti Naughty Nautical o jo varattu toiselle, mutta jos haluat pelkästään Confettiksen sen saa 2,50 + postit. Tossa ei näy oikea käyttöaste kunnolla, kun on glitterit edessä. Testannut kahdesti ja vajunut hieman niin lakkaraja menee tässä: https://www.dropbox.com/s/lcwplwgj01r2srf/P9240005.JPG :)

   Poista
  2. Voi ei. Nooh. Confettis löytyy jo mutta tuo essie himotti paljon. Jos varaaja jostain hullusta syystä ei haluakaan sitä niin mua voi infota. :)

   Poista
 2. Mulla on kans hieman ristiriitainen suhde tuohon Confetikseen (en omista kyseistä lakkaa, mutta Jolly Jewelsin samankaltaisen kyllä) se näyttää muiden kynsillä kivalta, mutta omilleni en sitä halua:o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sillo ku tuli oli pakko ostaa, kun näytti muilla niin kivalle. Omilla vaa nääh, tai sitten en vain osaa käyttää tätä. :D Kokelua odottaa vielä Jolly Jewelsin 118, pitää testata joskus onko se kivempi hopeisuuden takia. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Haha. :D Mä haluaisin rakastaa näitä, mutta en vaa voi. Lähtevät kyllä tänään poistoon.

   Poista
 4. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista