233. Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien miittiä vol. 2

Eilen oli Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien toinen miitti. Luvassa siis järjettömän kuvarikas-postaus. Miittiä vietettiin viidakkoteemalla, joka toi pienoista ahdistusta kynsien tekemiseen, mutta onneksi kaikista traumoista (kai?) pääsi yli yhteisellä terapiaryhmällä. :D
Emäntä ja Nanne olivat askarrelleet meille kaikenlaista nimikylteistä, vieraskirjan kautta äärimmäisen makoisiin tarjottaviin. Tarjolla oli salaattia, pizzaa, sipsiä, karkkia, ja taivaallinen Baileys-juustokakku, joka oli kyllä leipomistaitoisen miittiläisen luomus. 


Höpistiin eka esittäytymällä, kun oli uusia kasvoja miittaajajoukossa ja sitten rynnättiin kuvaamaan ruokia ennen kuin kaikki oli syöty. Oppi viime kerrasta olla jättämättä sitä viime tinkaan. 


 Sitten pidettiin terapiasessio miittikynsistä ja siirryttiin makean popsimiseen. Otettiin myös ryhmäpotretti miittiläisistä, oma kamera tarkensi kyllä miten sattuu, toivottavasti muiden blogistien kuvat ovat parempia.________________________________________________________________________
Syömisten jälkeen jaettiin jokaiselle miittiläiselle oma lahjapussukka. Meitä sponsoroi tällä kertaa Adenina, Mimax, Mereneid ja Blippo.com. Kassit oli teemaidean takana viidakkokuosin takia.

Omasta pussukasta löytyi kaikkea ihanaa: Noi kamee-tarrat ovat kyllä aivan ihanat, pakko päästä testaamaan. Haaveillut kameekynsistä jo sen verta kauan. Lisäksi pääsee testailemaan monissa blogeissa ihastelemiani vetoketjudecaleita.
Mereneid All Around Top Coat, fimoviipaleita, vetoketjudecalit, kynsitarroja, kynä, hilettä, avaimenperä, strasseja ja soodanmakuista Puccho-makeisia, ja -10 %:n koodi Adeninalta tilauksesta ja niittejä.
Kerrankin arvonta onni suosi muakin. :D Sain sekalaisen pussukan koristelutarvikkeita. Lisäksi sain kauneimmat miittikynnet palkinnon, olen kyllä niin otettu tunnustuksesta. ^^ Muilla oli aivan ihania kynsiä, omat suosikit oli Pinkkipantteri-blogin Nannen ihanat apinakynnet.
Omat kynnet näyttivät tältä. Lakkoina on Liquid Sky Lacquerin Barracuda muissa ja aksenteissa Zoyan Charla päällystettynä Nfu Oh:n 54:sella ja Essencen Glorious Aquariuksella. Leimat ovat Nailz Crazen perhossiipilaatasta. Olivat kuitenkin parempi idea kuin alkuperäinen Top Gearin Bolivia-jakso... :D

Arvontavoitto: Decaleja, tarroja, avaimenperä, hilettä ja lisää karkkia.

Palkinto: Decaleja, tikkuhilettä, Depend-kynsilakka. fimosiivuja, niittejä.
 Palkintoihin sisältyi myös rakennekynsiviiloja Mereneidiltä ja Bundle Monsterin -laattoja Adeninalta, mutta laitoin ne jatkoarvontaan, kun en tee raksuja ja omistin jo BM-2 setin. :)

Sitten rahaa toki kului kirppistellessä, mutta niistä lakoista toisessa postauksessa. Aika kului miitissä siivillä ja uusitaan ehdottomasti tammikuun tienoilla. ^^

Miitissä oli mukana ainakin Pinkkipantteri, Kädet Tärisee, Sepostuksia kynsistä, Teannan oma paikka, It's Nail Time!, Yhtenä iltana. Kiitos järjestäjille ja emännälle miitin mahdollistumisesta. :)

- Dimavarien


14 kommenttia:

 1. Yksi pieni huomautus mikä Mua haittasi: adeninan koodi oli -10% alennus, ei euron. :) nopeesti sait väsättyä hyvän postauksen! Oli mukavaa :) PS. Myös minun blogiin tulossa postausta.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeesta, korjasin sen jossain vaiheessa jo eilen kirjoittaessa, mutta ilmesesti teki silti paluun. :D Ja oli kyllä mukavaa ja lisäilin sunkin blogin omalle lukulistalle. :)

   Poista
 2. Sä olit kyllä ennätysnopea tän miittipostauksen suhteen :oD Olihan meillä mukavata, ja ehdottomasti tammikuussa uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomannut, että parasta tehdä heti tai muuten venyy ihan mahdottomia... :D Kirjoitteli kouluaikana oppimispäiväkirjoja viimeisenä iltana ennen palautusta ja siinä vaiheessa oli aika heikkoa muistaa enää mistään mitään.

   Oli kyllä tosi mukavaa, varsinkin kun oli jo tuttuja joukossa toukokuulta. :)

   Poista
 3. Kivalta kuulosti ja kivoja juttuja sait

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa ja sponssipusseissa oli kaikkea kivaa. Kamee-tarroja on pakko päästä piakkoin testaamaan. :)

   Poista
 4. Mahtava tuo viidakkoteema-idis miittiin! Kivalta näyttää muutenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ideaoita saakin lasten juhliin suunnatuista seteistä. :D Kivaa kyllä oli. ^^

   Poista
 5. "Terapiasessio" :DD No sitähän se kyllä tavallaan oli!;) Noi sun kynnet oli kyllä niin kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Jotenkin tuli vain mieleen. Ja saipa jokainen purettua turhaumia kynsien teosta. :') Ja kiitos. <3

   Poista
 6. Mie kans repesin tuolle terapiasessiolle :DD
  Meillä oli kyllä tosi mukava päivä! Aika vaan kului taas liian nopeesti :/
  Siun kynnet kyllä ansaitsi voiton, ne oli todella ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää seuraavalla kertaa varata vielä lisää aikaa. :D Oli nii mukava nähdä kaikkia.

   Mä rakastin sun apinakynsiä. :D Ne silmät kruunas kaiken. :)

   Poista
 7. Tuo juustokakku näyttää niin hyvältä, en kestä... :D Kivat miittikynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä hyvää. :D Sai varmaan kilon lisää kaikkien herkkujen äärellä. Ja kiitos. ^^

   Poista