232. Tikuista asiaa

Sain viimein itseäni niskasta kiinni ja viimeistelin tikutusprojektini. Lopputuloksena liian monta tikkua. :D Jotenkin tuota määrää ei vain havaitse Helmerissä. Lakat jaettu muuten värien mukaan, paitsi otin omiksi viuhkoiksi glitter + muut topperit, holot ja tekstuurit. 

Lisäksi listasin lakat Android-sovelluksena saatavilla olevaan Nail Polish Rackiin (maksoi muistaakseni 0,70-2 €) ja tykkään sen kätevyydestä. Omenatuotteille samantapainen on Nail Polish Book ja androidille vaihtoehtona on myös Nail Polish Cataloger, tosin se on paljon työläämpi, koska ei ole valmista tietokantaa vaan jokainen lakka pitää lisätä erikseen. Sen hyviä puolia on kuitenkin sen tarkkuus, koska siihen voi lisätä kokoelman, pullokoon, eri efektit, lakan hinnan... Oma päätös kuitenkin syntyi puhtaasti valmiin tietokannan takia.


Otin kokeilemattomien lakkojen pinosta China Glazen Jungle Queenin, joka tarvitsi peittävyyteen kolmisen kerrosta. Tulin tulokseen, ettei ollut oma väri ja lakka jatkoi matkaa jo uudelle omistajalleen.


En halunnut kutenkaan poistaa lakkaa, joten testasin sen päälle kerrokset Max Factorin Fantasy Fireä ja Laylan Cereamic Effect 52:sta. Lopputulos oli oikein mieleeni, siksi useampi kuva.


Flakiet ovat vain kauniita. :D Ja Fantasy Fire toi lisää säihkettä pohjaan. Lakkaus ei vaatinut enää koristeluja, vaikka yritinkin leimata yhteen pikkurilliin, joka kummittelee ensimmäisessä kuvassa.

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan muutama vaan. :D Mutta ihanaa hypistellä jossakin konkreettisesti, kun muuten pullot piileskelevät Helmerissä.

   Poista
 2. Oi miten paljon lakkoja :D montakos niitä on!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Köh... 409. :) Tosin korrelaatiosuhde on vielä oikea, kunhan mulla on enemmän kirjoja lakkamäärä on hallittavissa.

   Poista
 3. oi upeet kynnet :) ja hui tota lakkamäärää! mä kun luulin, että mulla on liikaa lakkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Ja joo, kertyny ihan yllättäen, lisääntyvät keskenään Helmerissä.

   Poista