231. Kelttisolmua

Rrakastan glittereiden päälle leimauttuja kynsiä. Sain pitkästä aikaa tehtyä tällaiset. Pohjalakkana on ihana Opin Excuse Moi! Se on pinkkipohjainen, mutta glitterit ovat jostain syytä moniväriä. Jotenkin en välitä sinisistä sen seassa, pilaa lakan ilmettä.


Ennen kynsiin siirtymistä Opin minilakkojen koko on ihan järjettömän... mini. Katsokaa nyt. Se pullo on 50 sentin kokoinen. O.o Kolikon halkaisija peittää juuri ja juuri pullon näkyvistä.


 Ja jos vertaa muiden merkkien välillä minilakkojen kokosuhdetta normaaliin, Opi on säälittävä rääpäle huolimatta, että sen emo on muista vanhemmista isoin.Köh, itse kynsiin. Konadin musta on järjettömän sotkeva leimauslakka. Millään muulla leimattua kädet ei näytä tältä: 


Ihan järkyttävää. Ja mahdoton poistaa levittämättä. -.-' Mutta paras pigmentti. Olen testannut leimauksessa Gina Tricot'ta, kasaa Seppälän lakkoja (Wild & Mild, Wet'n Wild, Golden Rose jne.) Lumene Natural Codea jne.. mutta tulee aina palattua tän ääreen. Kuvio on Nailz Crazen tatuointilaatasta NC06. Pikkurilliin kohdistaminen ei onnistunut, mutta en jaksanut korjata sitä lisäsotkun pelossa. :D
Itse kynnet olivat söpöisen kimaltavaiset ja tuo kelttisolmukuvio on aivan ihana. En edes välitä muista tatuointilaatan kuvista, mutta tämä oli pakko saada.

- Dimavarien

4 kommenttia:

  1. Upeat! Ja huh, mikä siivousurakka sinulla ollut mustan kanssa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :D Ja joo meni pieni hetki ja kieltämättä kynsinauhoja voisi vieläkin siistiä.

      Poista