228. Deviantly Daring Revamped

Tilailin Etsyn maailmoista itselleni holomömmöä muutaman blogin inspiroimana. Kyseessä siis lakoissa käytettävä holopigmentti, omani on SpectraFlair Silly Lily Polishilta. Tilaus oli äärimmäisen mukava kokemus, tuotteet olivat postissa jo samana päivänä tilauksesta ja Suomessa viikon sisällä.

Oli vaikea päättää minkä lakan "uhraisi" ensimmäisiin kokeiluihin ja työpöydällä majaili edellisissäkin kynsissä käytetty China Glazen Deviantly Daring, jonka totesin näyttävän upealta holona. Ehkä DV8:n pikkuserkku tummempana ja vihreämpänä.

Laitoin holomömmöä aika runsaasti voimakkaan holoefektin saamiseksi. Lopputulos pullossakin oli nätti.Lakka peitti miltei yhdellä kerroksella, mutta laitoin toisen tasaisuuden saamiseksi. Koristeluiksi on mustat pitsileimat Pueenin laatasta 27. Näihin laattoihin en ole vieläkään kyllästynyt ja ne sopivat niin mahtavasti omaan kynnen kokoon. Leimaukset ovat tehty Konadin mustalla, järjettömän sotkevaa ja vaikeasti puhdistettava, mutta todella pigmenttinen leimausjälki. ^^'

Mm, musta pitsi sopii erinomaisen hyvin holoihin - kuultaa nätisti läpi.

Käytin pitkästä aikaa Secheä ja täytyy sanoa etten ole lainkaan kaivannut sen löyhkää. Jostain syystä nenä ottaa sen kovin voimakkaana verrattuna muihin pikakuivattajiin. Pitää etsiä kyllä pikaisesti "hukassa" oleva INM. :D

- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Wau! Upeat kynnet ja hieno lakka! Siis miten tuo homma toimii, tuo oli jotain valmista litkua vai mihin sitten lisätään jotain lakkaa/väriä? Oon yrittänyt perehtyä noihin mutkun ei mee kuuppaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. ^^ Valmista litkua, kaadetaan kynsilakkaan niin paljon kuin haluaa efektiä mututuntumalla. :D Toi Silly Lily Polish on 3-freepohjaista. Mä vaan avasin lakkapullon ja kaatelin ja testailin välissä millon on sopiva lopputulos. :)

   Poista
 2. Oi miten ihana lakka! :o Miten paljon tota pigmenttiä on yhessä pullossa? :) Jos tilaisin... *maaninen myhäily*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, moon iteki innoissani tuosta. :3 Yhdessä pullossa on gramma Spectraflairiä, eli puolikas pullo tuotekuvasta. Tuohon yhteen lakkaan kului ihan suhteellisen vähän, riittoisaa pieneksi määräksi. :)

   Poista
 3. Ooh mikä lakka! <3 Muakin alkoi näiden kuvien perusteella kiinnostaa taas tuo spectraflair... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tuosta kokoelmasta noi kaikki ois voineet oikeestaan olla holoja duochromen lisäksi. Ihana lopputulos. Muakin alko kiinnostaan tilaukseen asti, kun törmäsi useassa blogissa samana iltana näihin lopputuloksiin.. :D

   Poista
 4. Todella upeet! ja holo kertakaikkisen ihana <3 ku uudet laatat tulee ni pakko itekki kokeilla leimailla holon päälle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Holon päälle leimailu kyllä takaa upeita lopputuloksia. ^^

   Poista
 5. Tosi kaunis lakka :) Ja ihana toi ruusukuvio, mahtaa olla se toinen niistä saman laatan kuvioista, jolla itse leimasin vastikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Juu, samasta laatasta, molemmat kyllä ihania. <3 Kuten sun keltaiset ruusukynnet. :)

   Poista