227. Vesimarmorointia

Rohkaistun viimein tarttumaan kolme päivää kahvikoneessa seisoneeseen veteen, L'Orealin lakkapulloihin ja vaseliiniin. Toisin sanoen testasin ensimmäistä kertaa ikinä vesimarmorointia. :D

Totesin kuitenkin, että olin pelännyt asiaa ihan turhaan. Tai sitten tein vain kaikki tarvittavat varotoimenpiteet mitä muiden kokemuksista lueskellut parin vuoden sisään. Lakkasin ensin yhden kerroksen China Glazen Deviantly Daringiä alle ja odotin sen kuivumisen ennen vedellä lorkkimista. 

Marmorointilakkoiksi otin Citymarketin alennuksesta mukaan tarttuneen kolmikon sinisiä: Blue Reef, French Riviera, Island in the Sun. Kontrastiksi käytin myös O.P.I.:n Here Today... Aragon Tomorrow, mutta se ei toiminut marmoroinnissa läheskään yhtä hyvin. L'Orealit levisivät isoiksi ympyröiksi itsestään, mutta se tarvitsi sisälleen pisaran vielä toista lakkaa, ennen kuin levittyi alkuunkaan.
Ensimmäiseksi testaus kerraksi tämä oli kyllä hyvä ja testaan ehdottomasti uudelleen. Ilman virheitä nämä eivät toki ole; Island in the Sun kupli kuivuessaan, pitää harjoitella mihin kohtaan kuviota sormen oikein tökkää jne. 

- Dimavarien

6 kommenttia: