226. Shanel's Cyan

Lauantaina satoi koko päivän, joten toki lakkasi kynnet hololla. Testauksessa Liquis Sky Lacquerin Shanel's Cyan, joka on turkoosi lineaariholo. 


 Shanel's Cyan peitti lähes yhdellä kerroksella, tosin näin jälkikäteen valoa vasten tarkastellessa kärki kuultaa alta.  Lakan holo heittää turkoosia myös vihreämpään tietyssä valossa. :)

Tässä ei ole niin voimakas efekti kuin esimerkiksi Color Clubin Holohueseissa tai China Glazen OMG-lakoissa, mutta tykkään. Sisällä aika hillitty, mutta paljastaa upeutensa auringossa. Myöskään en saa tästä pahaa oloa, yleensä lineaarinen holo tai 3D-kortit heittävät silmissä ja saavat huimaamaan.

Koristeluina on hopeiset siirtokuvat Adnailsiltä, jonne tehtiin kimppatilausta ihan järjettömien postareiden takia. Kiitos Fani. ^^

HOX! 40 kynttä on myös nykyään Facebookissa. Sivut vielä keskeneräiset. :) *klik*

- Dimavarien

6 kommenttia:

 1. Varsinkin alimmissa kuvissa holo näyttää upeasti värinsä! Tää ei taida olla sellainen termolakka,joka vaihtaa lämpötilan mukaan väriään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sunnuntaina bussissa sai otettua aurinkokuvatkin. :D Joo, tää on vaan pelkkä holo. Termoversio tästä on oikeastaan saman merkin Teal It Like It Is (http://liquidskylacquer.bigcartel.com/product/teal-it-like-it-is). Vaihtelee vaaleansinisestä turkoosimmaksi.

   Poista
 2. Oi miten nätit kynnet :) ja noi siirtokuvat, tosi kivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Siirtokuvat on ihanat ja toimivatkin hyvin. ^^

   Poista