224. We are like falling leaves

Kynnet matkasivat helteissä jo syksyisiin maisemiin. Kynsillä ilahduttaa China Glazen Mahoganie, johon rakastuin swatcheissa ja vielä enemmän kynsillä. Se on hologlitter punaruskealla jellypohjalla. Lakka oli peittävä kolmella kerroksella useiden glittereiden tapaan. Hyvin syksyinen lakka, mutta tämän säihke on uskomaton auringossa. <3 Color Clubin Gift of Sparkle on omistamistani lähinnä, mutta Mahoganie ei ole läheskään niin paksu koostumukseltaan ja siksi helpompi levittää.

Jos vähääkään on ruskeiden ja glittereiden (ja syksyn) ystävä tämä on ehdoton hankinta. ^_^Paritin Mahoganien saman merkin I herd that -lakan kanssa. Vastaavat toisiaan hyvin, I herdissä on punaista glitteriä seassa ja Mahoganien holohiukkanen taittaa kultaan kynnellä. I herd thatillä oli tarkoitus saada chevron-kuviot nimettömiin, mutta luovutin ja kirosin kynsiteipit taas hetkeksi. Osaksi kyllä johtui glitterlakasta itsestään, koska se kuivui levyksi ja tahtoi lähteä teipin kanssa sitä poistettaessa.

Chevronien epäonnistuttua lätkin nimettömiin tarrat, mutta nämäkään eivät menneet kuin Strömsössä. INM:n päällylakka nimittäin sulatti niistä päällykerroksen ja jätti ruman pinnan jälkeensä. -.- En tiedä johtuuko juuri tuosta vai eikö näihin edes saa laittaa päällylakkaa. Onneksi pintaa sai rapsuteltua pois ja alla oli vielä ehyttä tarraa.
Tuli myös tehtyä blogia varten hankintana Ikean Tertial-valaisin ja päivävalolamppu verkkokauppa.comista. Onneksi myös toimii tosi hyvänä työvalaisimena myös helmitöihin ja muuhun pikkutarkkaan. Pitää tosin etsiskellä kamerasta oikea valotasapaino.

Ensi viikolla vuorossa arvontaa sadasta lukijasta (tuhannet kiitokset kaikille) ja blogin kaksivuotistaipaleen kunniaksi, pysykää kuulolla.:)

- Dimavarien

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti