217. Pirkanmaan kynsiharrastajien miitti osa 2

Tässä postauksessa vielä nopeasti esiteltynä koko Pirkanmaan kynsiharrastajien tapaamisen sponsoreilta saatu tuotesaalis. Joistakin tuotteista olen jo höpötellyt tarkemmin ja jatkoa varmasti seuraa..


Ahh lakat: Rimmelin Berneriltä, Attitude  Mereneidiltä, Golden Rose Rich Color BBE:ltä, OPI BM Internationalilta, Ciaté (mini) Livboxista, ja L'orealit tietysti L'orealilta.

Mielenkiintoista päästä kokeilemaan Attitudea, Ciatéta, Golden Rosen Rich Coloria ja L'Orealin lakkoja. Näitä merkkejä minulla ei ennestään ollutkaan. Tuota L'Orealin pinkkiä olen kyllä jo testannut ja se on hyvä!

Käsienhoitotuotteet: Santé-käsivoiteet Hyvinvoinnin tavaratalosta, Laveralta tuotenäytteitä ja kaksi minikäsirasvaa, Nailfixin pipetillinen kynsinauhaöljy on CesarsShopista ja tuoksuu greipille. Oikealla patsastelee myös Lushin Norther Lights saippua, kirkkaan värinen ja huumaavan tuoksuinen!

Tuo Laveran Basis Sensitive -linjan käsivoide on nyt käsilaukkukäytössä ja toimii erinomaisesti.

Koristelutuotteita Bundle Monsterilta: Kaksi laimalaattaa, kynsiteippi, palloketju ja arkki kynsitarroja. Alimmassa kuvassa näkyvät kynsifolio ja glitterpurkki ovat myös Bundlelta. 

Mimaxilta saimme kynät, leimauslaatat ja kaksi arkkia siirtokuvia.Noille prinsessakuville pitää keksiä sopiva pohjalakka! Tuolle mikin silhuetille leimalaatassa onkin jo sopiva idea mielessä..

Mereneidiltä saimme jokainen Attitude-merkkisen kynsilakan (kuva ylempänä), kynsilävistyskorun ja arkin tarroja. Toisen tarra-arkin sain arvonnasta.

Koristehyrrä oli Sanna Tara Nail Art & Beauty Studiolta, kuvassa näkyvä glitterpurkki ja folio Bundle Monsterilta.

Läkerol namiaskit saimme Cloettalta, makuina Black Diamond ja Sparkling. Näistä black diamond on enemmän makuuni.

Liv Box tarjosi meille Toukokuun LivBoxin ja We Care Iconin bodybutterin.


 Tässä vielä kaikki Miitin yhteistyökumppanit.

-Prunella

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Todellakin. Pääsee kokeilemaan Laveran tuotteita vähän enemmänkin näytteiden muodossa, samaten LivBoxin sisältöä tulee varmasti testailtua. Ja tosiaan nuo itselle uudet lakkamerkit innostavat. :)

   Poista
 2. Haaste :) !

  dreamaboutperfectnails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta olemme Diman kanssa tehneet tämän haasteen jo pari kertaa niin taidamme jättää väliin tällä kertaa. :)

   Poista