212. Nousevan auringon maa

Eli tänään siis Japanin lipusta inspiroituneet sädekynnet nysäkynsiajalta muutaman viikon takaa.
Nämä kynnet olivat jotenkin niin minua ja viestivät hieman uinuvasta innostuksestani Japaniin ja sen kulttuuriin. Aikaisemmin kuuntelin melko paljon japanilaista poppia ja rockia ja tuijotin hirrrveästi animea. Nyt olen taas vähän unohtanut kyseiset harrasteet. Soittolistalla pyörii tällä hetkellä enemmän korealaista kuin japanilaista musiikkia... Onko ehdottaa hyviä animesarjoja? :P

Köh, takaisin kynsiin.. Pohjalla Essien Fifth Avenue jonka sain Helsingin kynsibloggaajien miitistä. Uusi luottopunaiseni, levittää itse itsensä ja peittää hyvin, kuten ruusukynsistäni nähtiin sopii myös leimaamiseen.

 Leimat "uusilta" Bundle Monsterin laatoiltani jotka kotiutin samaisesta Helsingin miitistä Murmiksen myyntikasasta. Alussa minulla oli hirveitä vaikeuksia saada tämä kuvio kokonaisena laatalta. Minulla oli käytössä pehmeä leimasin ja etukortti scraperinä. Blogisiskon suosittelun jälkeen vaihdoin metalliscrapaan ja johan alkoi toimia. Muovikortti kai vei liikaa lakkaa kuviosta.

 Valkoinen paksuuntunut konadin lakkani temppuili kuvion kanssa ja päädyin leimaamaan sillä vain vasemman käden. Oikeaan käteen leimasin käyttäen Mavalan valkoista. Konadin jälki on kyllä pigmenttisempi, mutta Mavalalla leimat tulivat helpommin kokonaisina.

Vasen räpylä ja konadin lakka

Ja loput kuvat oikeasta kädestä 


Pohjalakka Essie Fith Avenue, leimalakkana Mavala White ja leimauslaatta BM-301


 Oletteko te innostuneet Japanista tai jostain tietystä maasta tai kulttuurista laajemmin? Onko tullut useita käyntejä johonkin tiettyyn maahan? Itse olen käynyt vain kerran Japanissa ja haaveilen uudesta reissusta, tosin niitä toivekohteita matkoille olisi muitakin niin saa nähdä pääsenkö milloin uudelleen aasiaan.

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Oon innostunut Italiasta, lähinnä tosin luonnosta ja ruokakulttuurista :P Olin siellä 3,5kk vaihdossa tuossa taannoin, 2011. Italia-inspiroituneita kynsiä en ole kyllä keksinyt...ja sitten tietenkin pitemmän ajan rakkaus, Itä-Eurooppa (jossa en oo ikinä päässyt käymään, vielä) ja Venäjä, kerran käynyt siellä. Maatuskakynnet ois kovat mut ei taida taidot riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nails Crazellähän on leimauslaatta josta löytyy maatuskoita, jos haluaa vähän helpommalla päästä. :) Tykkään itse myös italialaisesta ruuasta, kaikki haukkuu italiassa syömiään pastoja ja pitsoja, mutta mun mielestä ne on vaan erilaisia, ja yleensä aika simppeleitä. Ihan bruschetta, penne tomaattikastikkeessa jne. on oikein namia! Tykkään siis simppeleistä mauista niin ruuassa kuin kynsissäkin. :D

      Poista