211. Liquid Sky Lacquer part 1

Käymässä kotipaikkakunnalla niin pääsi lakkojen kanssa järkkärin ääreen ja sai viimein kuvattua nämä kaunottaret ja niiden swatchtikut. Törmäsin tähän merkkiin jossain blogissa eräs yö ja päädyin laittamaan epätoivoista sähköpostia Liquid Sky Lacquerille, olisiko mitenkään mahdollista tilata näitä Suomeen. Vastaus oli onnekseni kyllä ja tein itselle ensimmäisen tilauksen indielakoista. ^^ Maksu toimi Paypalin invoicena ja postit olivat portaittain: "1 to 4 polishes shipping costs 13,50 USD; 5-6 polishes is 17,50 USD. 7-14 I ship Priority mail for 25,00 USD" Toimitus oli todella nopea, vähän päälle viikko, vaikka varauduin odottamaan pidempään. 

Lakat ovat Yhdysvalloista, San Franciscosta. Kaikki ovat tolueenittomia ja eivät myöskään sisällä DBP:tä tai formaldehydiä. Carolynin löytää myös Facebookista, Twitteristä ja Instagrammista, jos haluaa seurailla uutuuksia.

Ja se tärkein asia, eli mitä tilasin. :D Kymmenen lakkaa ja sain yhden vielä kaupanpäälliksiksi. Sattumalta oli jopa se, mitä oli pitkään harkinnut, mutta jättänyt tilauksen ulkopuolelle.


Wine and Roses, Ender Men, Fuchsia Illusion, 3 Martini Lunch, Rosy Dew, Blowing Bubbles, Star Fire
Lilac Sol, Margaritaville, Paradise Punch
Aloitetaan läpi käynti termoholoista. Näitä tilasin kaksi pienenä versiona ja kaksi täysikokoista. Lisäksi sain yhden kaupanpäälle.

Sävyt kylminä:
Margaritaville, Paradise Punch, Wine and Roses, Ender Men ja Fuchsia Illusion
... ja lämpiminä.
Margaritaville, Paradise Punch, Wine and Roses, Ender Men ja Fuchsia Illusion
 Margaritaville on kylmänä tummanvihreä ja kynsillä vaaleanvihreä. Kesällä lakatessa siis enimmäkseen vaaleanvihreä käsien lämmön takia. Lakka on scattered-holo ja peitti yhdellä kerroksella. Levitys pikkupullosta oli vähän ongelmaista, mutta laitan koon syyksi, koska missään täysikokoisessa ei ollut tätä ongelmaa. 


Paradise Punch vaihtelee väriä punaoranssin ja keltaisen välillä. Tämä on oikeastaan samanlainen koostumukseltaan Margaritevillen kanssa.
Fuchsia Illusion on tummanvioletti, joka muuttuu pinkiksi. Rakastan tätä vaihtelua niin paljon. Tämä vaati pari kerrosta peittääkseen tikulla.
Ender Men on tummanharmaa holo kylmänä ja vaihtuu vaaleanviolettiin lämpimänä. 

Kaupan päälle sain Wine and Roses lakan, joka on hennon roosainen lämpimänä ja ruosteenpunainen muuten. Tässä on myös selkein holoefekti kaikista viidestä, Ender Men on toisena.

Termoholojen lisäksi tilasin yhden auringossa väriä vaihtavan. Tämä on Lilac Sol, joka on varjossa hillitty hopea ja auringossa violetti. :3 Tosin tämä on hieman lirua koostumukseltaan, joten luultavasti kynnellä tarvitsee valkoisen alleen.

Blowing Bubbles ja 3 Martini Lunch ovat molemmat toppereita. Blowing Bubbles on ohut vaaleanpunainen shimmerlakka, jossa on vaaleanpunaisen eri sävyjä olevia palloglittereitä. Glittereitä saa onkia, mutta olin jo varautunut siihen, joten ei haittaa. :D 3 Martini Lunch on myöskin vaaleanpunaista ja hopeista sisältävä glitterhirviö, jolle menetin sydämeni. Sisältää monta eri kokoa glitteriä ja on kohtuu peittäväkin.
Rosy Dew on oranssi hologlitteriä sisältävä lakka. Koostumukseltaan toi mieleen Color Clubin Gift of Sparklen, mutta ei ole niin tekstuurinen. Tämä on ainoa tällä hetkellä, joka voisi lähteä eteenpäin kokoelmista, mutta pitää testata vielä kynnellä, tuntuuko sittenkin vieraalta. 
Star Firen olen jo esitellyt aiemmissa kynsissä, mutta kyseessa siis magentan värinen tekstuurilakka, magentahologlitterillä varustettuna. Ihana väri, en voi muuta sanoa ja en itse ole törmännyt samanväriseen muissa tekstuurikokoelmissa. :D
Jotenkin kaikki hankinnat vaaleanpunaisia tai liloja. :D Sitä se kesä teettää. 

- Dimavarien

4 kommenttia:

 1. Kerrassaan upeita lakkoja, toi glitteri on ihana mun mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä kyllä. :) Oma suosikki näistä on nyt Wine and Roses, vaikka ei edes kuulunut alkuperäiseen tilaukseen. :D

   Poista
 2. Ihan vaan pikkasen alkoi kiehtoa noi termoholot, voi vitsi että ovat nättejä! Mood lakkoja olen kanssa himoinnut jo jonkin aikaa, saas nähdä koska saan kotiutettua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli täysin sama fiilis ennen tilausta. :D Ja reaktiot o sensuroitu, kun sai tietää, että niitä saa tilattua tännekin. Mood-lakat on kyllä nättejä, ei oo päässy testaamaan. :)

   Poista