210. Huppista shoppista

Pari viikkoa sitten tein muutaman päivän vierailun Helsinkiin ystäväni luo. Pyöriessämme hieman kaupoissa tarttui mukaani luonnollisesti muutama kynsilakka.


Ylimmäinen mustakorkkinen lakka on Lindexin valikoimaa. Muut lakat telineessä eivät kiinnostaneet, mutta tähän iskin heti silmäni: flakie peruskaupassa! Kaunis hyvin pienihippuinen flakie niissä klassisimmissa väreissä (oranssi-vihreä). Vaikka ostin juuri vähän aikaa sitten Goshin Rainbow:n oli tämä pakko poimia mukaan erikoisuutensa vuoksi jaaa koska tässä hippuset ovat vielä hieman pienemmät kuin Rainbowssa.


 Tämä kappale on Itäkeskuksen Lindexiltä ja kaikissa myymälöissä tätä ei välttämättä ole. mutta jos jossain törmäätte niin hakekaa pois! Tämä on ihana! Hintaa taisi olla 4,95 mutta sen maksaa kyllä flakiestä ihan mielellään.

Itäkeskuksen Seppälässä törmäsin myös "uudempiin" Jolly Jewels sarjan lakkoihin ja Wet n' Wildin Fergie -kokoelmaan. Fergieistä mikään ei saanut sydäntäni hakkaamaan, mutta Jolly Jewelseistä poimin mukaani kaksi. Niilä hintaa oli 3,95.Yksi kerros nro. 123:sta
Jolly Jewels 123 on mustaa ja valkoista yhdenkokoista hexglitteriä ja pientä hopeistä glitteriä sisältävä kirkaspohjainen topperi. Topperi siksi että tällä et saa ikäpäivänä peittävää pintaa vaan se on parhaimmillaan jonkun toisen lakan päällä. Tämä on kahdestä mustavalkoisesta jollystä enemmän Confettiksen oloinen mutta  vähän eroa tosiaan löytyy. 
Yksi kerros nro. 109:ä
Jolly Jewels 109 on puolestaan hennonvaaleanpunaisen jellypohjan omaava lakka fuksialla ja valkoisella pienellä hex-glitterillä. Tällä saa peittävän tuloksen 2-3 kerroksella, mutta alle voisi laittaa jonkin vaaleanpunaisen cremen tasoittamaan pohjaa. Tässä on samaa fiilistä kuin OPI:n Minnie Stylessä, mutta vain värillisellä jellypohjalla ja pienemmillä glittereillä. Arvaattekin että tämä on tuskallinen poistaa...

Tällaiset pikkuostokset. Löytyykö teiltä samoja lakkoja tai aiheuttiko joku näistä kolmesta himotuksia?

-Prunella

4 kommenttia:

 1. Oioi, tuo flakie, pitääpä käydä katsastamassa löytyykö kun sattuu lähelle lindexiä.. Tuo vaaleanpunainenlöytyy, jna se on kyllä niin ällösöpö että tulee reikiä hampaisiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska tilanne kun lähes huusin kynsijargonia puhumattomalle kaverilleni: Täällä on flakie omg omg! Ja tuo pinkki on kyllä söpö...

   Poista
 2. Voi mä tahdon ton vaaleanpunaisen Jollyn! Pitääkin käydä katsomassa, josko sitä löytyisi meidänkin Seppälästä, kun en oo sitä aiemmin onnsitunut käsiini saamaan. Oli ulkomailtakin loppu, kun olisin tilannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti. Kokeilen sitä seuraavaksi topperina. Tykkäsin siitä kyllä kerrostettuna itsensä päällekin, mutta haluaisin ehkä vähän harvempaa glitteriä.

   Poista