209. Juhananus

Pikaiset juhannuskynteni. Vanhat lakat veks, kerros Lorkun Pinkkiä (Pirkanmaan miitistä saatu) ja kärkiin Jolly Jewelsiä. Done.

Tuo L'Orealin Shocking Pink on kirkas fuksia ja todella pigmenttinen. Itselleni riitti tosiaan yksi kerros kun tiesin laittavani glitteriä kärkiin. Pitkäkyntiset (ei varkaat sentään) saattavat tarvita toisen smilelinen täydelliseen piilottamiseen. SP on jo käynyt varpaankynsilläkin, kerrassaan täydellinen kesälakka.

 Koska otan kuvani mihin vuorokaudenaikaan sattuu ja aina eri valoissa SP on liian vaalea ja kylmä näissä kuvissa. Väri on syvempi ja marjaisampi luonnossa, kuvissa näyttää vain "peruspinkiltä". Olen aiemmin kuullut vähän huonoa Lorkun lakoista, mutta tässä ja toisessa miitistä saamassani lakassa pigmenttiä riittää ja levitys sujuu leveällä pyöristetyllä siveltimellä mainiosti.

Jolly Jewels 123 on toinen mustavalkoisista joku aikaa sitten Seppälään rantautuneista "uusista" jollyistä. Tämä sisältää samankokoisia mustia ja valkoisia hexejä ja hopeista pientä glitteriä, nätti vaikka itse tykkään kyllä enemmän Confettiksesta. Gaah noita kynsinauhoja, omistan öljyjä ja rasvoja vähintään riittävästi mutta aina ne unohtaa ottaa mukaan reissuille, tässä tapauksessa kotipaikkakunnalle.

L'Oreal Color Riche - Shocking Pink ja Golden Rose Jolly Lewels - 123-Prunella

2 kommenttia:

  1. ÄÖö, onko toi otsikko ihan tarkotuksella kirjotettu väärin...? :D Hiukan hämmentävä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihan tarkoituksella noin. Erään tutun tapa kutsua juhannusta on tarttunut mullekin. Hämmennys on aina välillä hyväksi :D

      Poista