207. Väripläjäys eli vanhan tuunausta

Tämä ei ole varsinaisesti mitään viimeistelty lakkaus, mutta halusin esitellä ideani saman tien. Olin lakannut kynsille jälleen neonkeltaista Wild&Mildin Back to 80's lakkaa valkoisen kera, mutta koska valkoinen lakkani on niin jähmeää ja möykkyistä raja kynsinauhojen vieressä tuli hirveän näköiseksi. Koska en ole kaikkien tarvikkeideni äärellä vaan kotipaikkakunnalla eikä minulla ei ollut siistimissivellintä mukana jätin ne sellaisiksi ja iskin neonlakan päälle.

 Kaukaa kivan värikkäät, läheltä epätasaiset, mutta menin neonkynsilläni muutaman päivän. Miettiessäni mitä seuraavaksi, huomasin matka-arsenaalissani olevan kolme kirkasta toisiinsa kovin sopivaa lakkaa ja ajattelin kokeilla miltä ne näyttäisivät yhdessä kynsillä ja myös neonkeltaisen kanssa. Tuloksen näettekin, skittle ruffian. Yllättäen rakastuin näihin ja päätin jatkaa vielä pari päivää "samoilla" kynsillä. 
Siistit nämä eivät ole, mutta nuo värit <3! Jotakin colour blocking tai raitateemaa näillä täytyy vielä kokeilla, ihania!Lakat: Mavala White x2, Wild & Mild back to 80's x1, päällä: vihreä CG Def Defying, pinkki L'Oreal Shocking Pink (saatu Pirkanmaan miitistä) ja oranssi Rimmel You're a Cracker (saatu Pirkanmaan miitistä)

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti