204. Star Fire

Heräsi tänä aamulla kahteen isoon ukonilmaan ensin kahdeksalta ja uudelleen yhdeksältä. :D Kadut lainehtivat kivasti vedessä taas täällä ja aina löytyy outoja ihmisiä, jotka yrittävät ajaa autonsa alikuluista, jotka täynnä vettä. 

Lakkailin sitten kynsiä, kun ei saanut unta enää. Jatkan yhä hiekkalakkojen lumossa, tällä kertaa testasin pinkkiä Star Fireä. Star Fire oli yksi lakoista, joita sorruin tilaamaan Liquid Sky Lacqueriltä törmättyä eräässä ulkomaisessa blogissa näihin ihanuuksiin. Ensimmäiset omistamani indie-lakat ja olen vieläkin ihän täpinöissä. Onko söpömpää, kun jokainen lakka on vielä pakattu organza-pussukkaan? :D


Esittelen koko tilausta sitten, kun saan testailtua useampaa. Mutta luvassa termo-holoa, ja glitterpläjäyksiä. ^^

Star Fire peitti parilla kerroksella tuttuun hiekkalakka-tapaan, mutta koostumukseltaan hieman paksumpaa kuin Bond-tytöt tai Isadoran Sugar Crush. Eniten samanlainen Can't Let Go:n kanssa ja luultavasti muidenkin Carey-lakkojen.

Lakan isommat glitterit eivät ole tummanvioletteja, kuin kuvasta luulisi, vaan lakan väriä holohexejä. Toisessä valossa olisivat varmasti taittuneet eri sävyiseksi. Lisäksi päädyin tekemään taas vain aksenttikynnen Pueenin laatalla 28. Liian helppoa, vaikka olo onkin kovin kotoisa näissä. :D Sain hankittua uuden valkoisen leimauslakankin - Gina Tricot White ja Essien Blanc olivat liian hailakoita, joten hankin vain leimaukseen tarkoitetun Jolifinin Snow-Whiten.


____
Pahoittelut aiheeseen palaamisesta, mutta pakko purnata kameraa, joka vääristää värejä ihan liikaa. Miten haaleasta roosasta saa shokkipinkin voin vain kysyä. :D Ja minkään nipukan kääntäminen toiseen valotukseen ei auttanut. Tämä siis toinen syy, miksi viivyttelen näiden esittelyä. :P Laittelin sähköpostia jo kameran perään, miten niin kärsimätön. Vastausta odotellessa.. :D

- Dimavarien


8 kommenttia:

 1. Kivasti koristeltu hiekkalakka! Mä en keksinyt omaan mitään koristelutapaa ja jätin ilman:) Vielä yksinkertaisempaa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Se ois kyllä aina se toinen, helpompi vaihtoehto. Holojen tapaan nää tuntuu olevan yksistäänkin näyttäviä. Omistaa vaa huonon tavan koristella aina kaikki. :D

   Poista
 2. Ihana tuo lakkojen pakkaustyyli! :3 Sulla on niin paljon kaikkia uusia ihania juttuja! Vähän kadena toivon, et kerkeet seuraavaan miittiin mennessä jo kyllästyäkin joihinkin:D Tilasin muuten äsken Minnie minisetin, saan minäkin kohta ekan hiekkalakkani, jipiiii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään hirmuisesti. Tekee lakoista vieläkin erityisempiä ja näiden avaus oli kuin joulu. :D Ja katsotaan, kunhan saa kynsille asti, joutuuko jostain näistä luopumaan.. ;)

   Poista
 3. Innolla odotan kuvia lakoista, ihanasti pakattu :) ja noi kynnet ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. ^^ Oon kyllä vieläkin täpinöissä tästä paketista, ainakin testailee näitä tosi innolla. :)

   Poista
 4. Hirveet tulvat ja kivat kynnet! ;D Mäki ooon havitellu tollasia hiekkalakkoja... (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vesimäärä oli ihan kiva. :D Ja kiitos, hiekkalakat on kyllä ihanuuksia. Onneksi nyt on myös halvemmilla merkeilläkin näitä. ^^

   Poista