203. Sydämellistä

Järjestelin yksi ilta kuvakansiota ja löysin julkaisemattomat kynnet kuun alusta. Ideana oli tehdä kynnet China Glazen Ahoy!:lla, mutta Pinterestissä näkemä kuva sai testaamaan toisia. Muissa kynsissä lakkana on Opin My Very First Knockwurst ja nimettömässä Gina Tricot'in White. Joka kupli. Jotenkin ei jaksa enää edes yllättää valkoisissa lakoissa. :PPilkuissa on kyllä käytetty Ahoy!:ta ja toista Chg:tä Mom's Chiffonia, mutta myös essencen Ballerina's Charmia ja Hello Marshmallowta, Color Clubin In Bloomia ja Nomadic in Nudea. Lopputuloksena oli ihan söpöt kynnet, meni hyvin arkipäivässä mukana.

Jestas tätä kuumuutta. Varjossa yli 27 ja auringosta ei sitten puhutakaan. :D Pitäisi jaksaa lähteä käymään asioilla kun haluaisi vain lahnata terassilla. Myöskään kynsiä ei juuri ole tullut tehtyä tän lamaannuksen keskellä, mutta ehkä saisi otettua itseään niskästä kiinni.

Mikä olisi ideaali kesälämpotila? :D

- Dimavarien


6 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Tosi hauska tuo kuvio ja onhan nämä nyt ihan yltiösöpöt (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, toi sydämet on aina söpöjä. ^^

   Poista
 2. Ihanat, ihanat pilkkusydämet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :3 Tosi ihana ja helppo koristelutapa oli kyllä.

   Poista
 3. Pilkkusydän on ihana. :) Tykkään kaikesta hempeästä ja nää on sellaiset kynnet että voisin koitella itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen oli kyllä helppo ja nopea tapa. ^^ Inspiskuvassa oli tehty tähti pilkuista, päätyi itse sydämeen helppouden takia. :D

   Poista