201. Roses Are Red

Punaisiahan nuo ovat. Ruusut. Olen pitkään halunnut leimauslaattaa jossa olisi hyviä ruusukuvioita. Nyt olenkin saanut hankittua sellaisia kaksin kappalein kun Helsingin kynsibloggaajien miitissä ratsasin Murmiksen  kirppiskasan varsinkin laattojen osalta. Molemmat ruusulatat ovat Bundle Monsterin laattasarjoista, tässä lakkauksessa käytin vain toista, tapani mukaan en osaa tehdä toisistaan eroavia kynsiä.

Nämä kynnet on tosiaan toteutettu täysin Helsingin kynsibloggaajien miitistä hankituin tuottein, lakat olen saanut sponsoreilta ja laatan tosiann ostanut itse kirppikseltä. Idean näihin sain heti Helsningistä kotiin päästyäni Minun piti liittää nämä edelliseen postaukseeni, mutta se vaikutti riittävän pitkältä jo sellaisenaankin.

Heti tähän väliin pieni nillitys tuosta kyseistä laatasta. Vaikka millä leimasimilla ja scrapereilla ja lakoilla yritin en saanut leimakuviosta selvärajaisempaa vaan lakkaa jäi kuvioon aina liikaa. Mitä paksumpi lakka, sen huonompi tulos. Tässä käytössä oli normaali punainen creme Essieltä (Fith Avenue), oikein toimiva lakka leimaukseen, peittää hyvin, mutta tämän kuvion kanssa ei vain toimi mikään. Joskus vielä revanssi tuosta ihanasta kuviosta! Muut ovat tosin onnsituneet kyseisen kuvion kanssa huomattavasti paremmin; esim tässä, tässä ja tässä.

Kuvion pohjalla Zoyan Gie Gie, shimmerinen kylmä vaaleanpunainen. Kuvittelisin että melkolailla dupe OPI:n Pedal Faster Suzille.

Ja ne kynnet:

Käytetyt lakat yksittäiskuvissa:
 Zoya Gie Gie (saatu kynsibloggaajien Helsingin miitistä NailCityltä)
Essie Fifth Avenue (saatu myös kynsibloggaajien miitistä L'Orealilta)

Leimauksen Bundle Monsterin kolmossarjan laatasta bm323

Mielestäni kiva idea ja värit, mutta leimauksen epätarkkuus pilaa kaiken. Tosin kaukaa nämä eivät olleet aivan niin rumat...

-Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti