199. Miiittinkiä Helsingissä: material part

Kesä ja poissaolo kotoa ja koneelta teettävät kauheita taukoja postailuun, anteeksi mutta tätä tämä nyt on...


Tällä kertaa tarinoin hieman Helsingin kynsibloggaajien miitistä saaduista korruptioihanuuksista. Meillä oli tosiaan muutama laadukas ja antelias sponsori. Postauksen linkit ovat vain teidän mielenkiintoanne helpottamassa en hyödy niistä mitenkään.

Sponsorimme

No se goodiebag

Ne herkut

Elle Suomi: Elle meikkilaukut ja vyöt
L'Oréal Finland: Essie pussukat ja Essien lakka
NailCity: Zoyan lakka kevään 2013 Lovely-kokoelmasta ja muutama Pixie Dust -lakka arvonnassa
MiMax: China Glazen Hologlam-kokoelman lakka ja kynät
Adenina: Vetoketjudecalit + arvontapalkintoja (Orly ja kaksi China Glazea ja kolme arkkia decaleita)
Hyvinvoinnin Tavaratalo: Santé -käsivoiteet Bio-Goji & Olive

Lush: Tuotekassi arvontaa varten
Love it.fi: Tuotekassi arvonnassa, muistaakseni mm Deborah Lippmann -lakka
CityShoppari: Mobiili app Cardu ja arvonnassa cityshopparin perinteinen korttiversio
Kynsikauppa.com:sta oli  arvottavana kuusi kappaletta Nfu Oh -hololakkoja. Näistä yksikään ei valitettavasti löytänyt luokseni.

Tässä vielä pienen pienet infopätkät tuotesponsoreistamme:

Elle on tuo suuri muodin ja kauneuden raamattu niin meillä kuin ulkomaillakin. Nyt muuten kesätarjous, kolme kuukautta kympillä..

L'Oreal on varmasti meille kaikille tuttu kosmetiikkamerkki joka nykyään omistaa myös Essien. L'Orealin myötä euroopassa myytäviin Essien lakkoihin on myös tullut leveämpi sivellin entisen kapean "ammattilais"-siveltimen tilalle.

NailCity on Zoyan maahatuoja suomessa. NailCityllä ei ole verkkokauppaa nettisivuillaan, mutta sähköpostin kautta voi tiedustella himoitsemaansa tuotetta ja etsiä Zoyan myyntipisteitä.

Mimax on kotimainen kynsituotteiden verkkokauppa ja sen valikoimiin kuuluu niin rakennekynsituotteita kuin lakkoja ja koristeitakin. Mimax myy lakkamerkeistä mm. Orlyä, OPI:a, China Glazea, Essietä ja Sechen tuotteita vain isoimpia merkkejä mainitakseni.

Adenina on melko tuore kotimainen tulokas nettikaupparintamalle, mutta vakiinnuttanut jo asemansa kynsifriikkien keskuudessa. Adenina myy mm. Bundle Monsterin leimauslaattoja, China Glazea, A England:ia ja Orlya sekä runsasta valikoimaa kauniita siirtokuvia eli decaleita.

Kynsikauppa.com on myös suomalainen kynsialan verkkokauppa josta löytyy rakennekynsitarvikkeita, lakkoja ja koristeita. Kynsikauppa myy tosiaan harvinaista ja himottua Nfu Oh:ia, mutta myös esim. Delia cosmeticsin eri tuotelinjoja kuten Coral prosilkiä ja Las Vegas -glitterlakkoja.

Hyvinvoinnin tavaratalo on suomen suurin hyvän olon verkkokauppa josta löytyy luonnonkosmetiikan lisäksi niin luontaistuotteita kuin elintarvikkeitakin. Kosmetiikkaa löytyy jopa 40 valmistajalta!

Love it.fi on kokonaisvaltainen kosmetiikan verkkokauppa joka tarjoaa kynsifriikeille mm. Deborah Lippmanin lakkoja, Essietä, mini Orlyjä, Pop beauty -lakkoja ja Barry M:n tuotteita.

Lush on tuttu mm. kynsiharrastajien suosimasta Lemony Flutter -kynsinauhavoiteesta ja huumaavantuoksuisista saippuoistaan, mutta merkiltä löytyy myös paljon muuta käsintehtyä tuoretta kosmetiikkaa.

Cityshoppari taasen on hurrrjan määrän etuja sisältävä shoppailijan etukortti (kortti+etuvihko) jonka saa nykyään myös kätevänä mobiilisovelluksena.


Sitten siihen tärkeimpään osuusteen eli varsinaiseen tuotteiden esittelyyn.

Elle: Elle meikkilaukku ja vyö 

Arvontapalkintona sain toisen Santé:n käsivoiteen, cityshopparin ja Adeninan sponssaaman Orlyn sekä arkin waterdecaleit (jonka unohdin kuvasta).


Vasemmanpuoleiden arkki tuli minulle arvonnassa, oikeanpuoleinen löytyi lahjakassista. Ihania molemmat, varsinkin nuo vetoketjut himottelevat kovasti.

Tärkeimmät eli ne lakat:
Essie - Fifth Avenue, China Glaze - Cosmic Dust, Orly - Toast the Couple ja Zoya - Gie Gie


Essie on peruskokoelmaa, kirkas hieman oranssiin taittava punainen joka on peittävä ja lähes itsensä levittävä. China Glaze on tämän kevään 12 sävyn Hologlam-kokoelmasta, harmahtava hopea. Orly kuuluu Dazzling Shimmer -kokoelmaan ja on frost-koostumukselline. Zoya tosiaan tämän kevään Lovely-kokoelmaa, kaunis shimmerinen vaalenpunainen.

Essie on siis luonnollisesti L'Orealilta, China Glaze Mimaxilta, Orly Adeninalta ja Zoya NailCityltä.

Kysyttävää näistä herkuista?

-Phuuh sanoo Prunella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti