198. Ocean Crush

Haparandassa käydessä koriin päätyi ICA:sta Isadoran 2013 kesäkokoelman Sugar Crushin lakkoja kaksi kappaletta. Vaihtoehdoista halusin Ocean Crushin ja Purple Crushin, koska en aiemmin omistanut näitä värejä. Ocean on merensininen, jossa on kulta/vihreä flash ja Purple on violetti hopeisella kimalteella. Hintaa näillä oli sen 79 kr/kpl. (n. 9,20 €. tämän hetkisellä valuuttakurssilla)

Lakkoja on hopea, violetti, vaaleanpunainen, pinkki, punainen, koralli (Jinxin ja Kikon 641 värinen), vaaleansininen, turkoosi, merenvihreä ja tummansininen.Lakka peitti kolmella kerroksella - tosin valoa vasten näkyy vielä kynsien rajat. Aiemmin testaamat Opin hiekkalakat ovat paljon peittävämpia, mutta kuivumisajoissa ei ole eroja. 

Koristelemattomissa kuvissa näkyy lakan vihreä/kultaflash paremmin kuin päivällä otetuissa. Toki näissä on huono valo, mutta halusi tuoda tämänkin esiin. Tämä on ihana kesälakka juuri merellisyyden takia. :D


Koristeluiksi nimettömälle istahti sudenkorentostrassi, jonka kiinnitin liimalla. Pysynyt kiinni ihmeenkin hyvin, odotin vain lyhytaikaista koristelua. :D
Tykkään todella paljon näitten pienestä kimalteesta. Nämä ovat Bond-tyttöjen tavoin hieman hillitympiä kuin Mariah Careyt. Lisäksi näitä oli laajempi väriskaala, mutta nämä puhuttelivat itseä eniten hyllyllä. Pitää odotella näitä myös nyt Suomeen niin voi varmistaa, ettei jäänyt jotakin kaunotarta täysin huomiotta. 

Tuntuu, että nyt urakalla tulee joka suunnasta uusia hiekkalakkoja, mutta onneksi itse on vielä ihan myyty tälle tekstuurille. Lisäksi positiivista, että tulee helpommin saatavia ja edullisempia merkkejä kalliiden rinnalle, että pääsee testaamaan onko nämä oma juttu. Kickseissä on nyt Dependin Rough Glitter-lakkoja.

- Dimavarien

9 kommenttia:

 1. Mä vasta vähitellen alan lämpenemään tuon tyyppisille lakoille, ja tää on kyllä ihana! Ja söpö toi sudenkorento <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi erivärine flash tekee tästä ihanan. <3 Ja kiitos, sudenkorentoidean sain sun perhoskynsistä. :D

   Poista
  2. Samanlaisiahan noi taitaakin olla, meinaan isot timanttikoristeet :) Yllätys oli kyllä miten hyvin mullakin pysyi!

   Poista
 2. Toi IsaDora on aivan ihanan värinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on, tosi kiva kun näihin hiekkoihin tulee koko ajan uudenlaisia sävyjä. ^^

   Poista
 3. Mikä upeus tuo lakka onkaan ! Innolla ootan että nää tulee jossain välissä suomeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuijottelen näitä vähän väliä värin takia. :) Luultavasti tulee pian tännekin, ehkä voisi hankkia tuon hopeisen, kun sopisi niin monen muun kanssa.

   Poista
 4. Oi mikä lakka! Ja ihan tosi hauska tuo sudenkorento, pysyikö hyvin kynnellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä on täydellinen merensininen hiekka. <3 Sudenkorento on pysynyt todella hyvin, ei ole vieläkään lähtenyt, vaikka kävi eilen suihkussakin. :D Tuota sai vähän taitettua kaarevammaksi, niin liimautui hyvin paikoilleen.

   Poista