196. Miittinkiä Helsinkissä

Eikä kestäny kun vähän reilut kaks viikkoa saada tämä postaus ulos. Eli saatte vielä kertauksen 25.5.2013 Helsingissä järjestetystä kynsibloggaajien miitistä.

 Osallistujalistahan oli tällainen:

Itsehän pääsin "varasijalta" mukaan kun jollakin olivat kiireet yllättäneet. Oli kyllä erittäin mielenkiintoista päästä tapaamaan muita yhtä höynähtäneitä harrastajia ja näkemään kasvot useiden suosikkiblogien takana. Jännä miten sitä muodostaa jostakusta tietyn kuvan päähänsä tämän kirjoitustyylin perusteella ja sitten todellisuus yllättää. Vähän kuin kirjaa lukiessa kuvittelee hahmon ulkonäön ja sitten kirjasta tehty elokuva yllättää..

Btw, omia miittikynsiäni ette valitettavasti tule näkemään. Ne olivat nude glittersandwich vaaleanpunaisella Evelinen jellyllä ja H&M:n New Moonilla. Olen toteuttanut samat kynnet kahdesta eivätkä ne päässeet kummallakaan kerralla blogiin, ehkä kolmas kerta toden sanoo.. Enivei asiaan miitistä:


Ensin kauheasti kuvia meidän herkullisista tarjoiluistamme jotka kuitenkin olivat melko suuressa osassa tapaamistamme. Nam nam vaan..

Meillä oli alkumaljoiksi Trade Trackerin tarjoamana herkullista Fresitaa jonka en muistanut olevan niin hyvää!
Ruokapuolelta miitin järjestäjät eli Shiny, Sinikilpikonna, Suvi ja Sissi olivat itse valmistaneet kaikkea nannaa ja lisäksi oli leivonnaisia Kakku & Leipä Keisarilta.Mmmmmmmuffinsit eiku cupcaket.. Kakku & Leipä Keisari tarjosi meille luomu maalaispatongit, jyvävuokaleivät, Keisarin juustokakun ja
Vähälaktoosinen luomumansikkakermakakun joka on ensimmäinen eviran hyväksymä luomukakku.

Jyvävuokaleipä ja maalaispatongit

Mansikkakermakakku

Keisarin juustokakku


Lahjakassimme odottamassa...

Avokätiset sponsorimme

Trade Tracker oli suureksi avuksi miitin järjestelyssä (ihanaiset Lotat) ja tarjosi meillä Fresitaa alkumaljoiksi ja upean jatkopaikan Namun terassilla.
Lahjakassien lisäksi meillä oli palkintoja arvottavana:
Lushin  tuotekassi

Love it -verkkokaupasta lahjakassi  ja ihania ihania nufusia Kynsikauppa.com:sta

Adeninalta water decaleita ja China Glazen lakat

Adeninalta Orly ja decaleita, käsivoide Hyvinvoinnin Tavaratalosta ja  klassinen Cityshoppari


Zoyan Pixiedustit NailCityltä

 Jokainen sai myös valita itselleen yhden ihanuuden Zoyan Lovely-kokoelmasta NailCityn tarjoamana

Osallistujien kätöset. Kuva Sinikilpikonnalta
Haluan vielä omasta puolestani kiittää miitin osallistujia ja varsinkin järjestäjiä vaivannäöstä ja mielenkiintoisista keskusteluista! Iso kiitos myös Trade Trackerille ja ihanille Lotille joiden kanssa oli myös mielenkiintoista keskustella.

Lahjakassini sisällön näette toisessa postauksessa samoin kuin kynnet jotka parilla saadulla lakalla jo toteutin.

-Prunella

1 kommentti:

  1. Tulihan sieltäkin suunnalta lopulta miittipostaus. :)
    Oli hauska nähdä!

    VastaaPoista