194. Ne ovat täällä! Ne ovat täällä!

Nimittäin Pueenin leimauslaatta-sarja Love Elements. Tilailin nämä kaunottaret itselle Pueenin verkkokaupasta, koska Amazonin kautta se ei toimittanut Suomeen. Hintaa näille postien kanssa tuli noin 24 euroa. 

Kuva lainattu täältä.

Harvinaista, että löytyi laattasetti missä ei ole laattaa, jossa edes yhdestä kuviosta ei tykkäisi. ^^ Pitsineen, sydämineen ja ruusuineen tämä on äärimmäisen ihana laattasetti ja vei ainakin oman sydämen. :D  Ja tuo mukana tullut säilytyskotelo on äärimmäisen kätevä, valitettavasti itsellä musta nahka oli värjännyt pari muovitaskua. :(


Kynsille ensin testasin kuviota laatasta PUEEN44.


Päätin tehdä liukuvärjäyksen taas, tosin sinisissä maisemissa. Toinen lakka on NailCityltä saatu Zoya Jacqualine ja toinen Orlyn Peacock Blue. Jacqualine oli tarpeeksi peittävä ainakin liukuvärjäyksessä ja toi kivan kermaisen pohjan riikinkukon siniselle. Liukuvärjäyksen alla on kerros Gina Tricotin valkeaa, joka teki reunojen putsauksesta hieman haastavaa.
Leimat on leimattu Konadin valkoisella Princess-lakalla joka oli jo aika jankkia pullossa. Pitäisi satsata uutteen, mutta tälläisiä ei koskaan tilausta tekiessä muista. Pueenin laatat toimivat kuin unelma, kuvio tarttui kokonaisena leimasimeen ohuissakin viivoissa. Omasta mielestä erittäin hyvä hinta/laatusuhde. ^^
Pueenin kuviot ovat hieman isompia kuin Konadin ja Bundle Monster 3-setissä, mikä tekee näistä hyvät isompikyntisillekin. Muihin laattasetteihin en osaa verrata, koska en omista niitä.

Iskikö Pueenin kuviot teihin? :D Mikä on teidän laattasettivalintanne?

- Dimavarien

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. On kyllä, tykkään itse tosi paljon. ^^

   Poista
 2. Mulla on Pueenin setti kanssa matkalla :) Toivottavasti tulee pian, mutta mieluummin valkoisella lompakolla kuin mustalla :D Mulla kanssa oli sama homma, että tosi vähän sellasia kuvia, etten olisi tykännyt. Varmaan pari niistä kuitenkin menee kiertoon näin jo kuvien perusteella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin oli hitusen pettynyt väriin, ei sillä ettei tykkäisi mustasta, mut nähnyt just valkosella. :D Itsekin ehkä vois laittaa pari näistä kiertoon (ja bundleista), mutta täytyy tunnustaa huono tapa kokonaisiin sarjoihin. *köh* Kirjahyllyynkin ostelen puuttuvia, vaikka ei olekaan lukenut niitä sarjoja pitkiin aikoihin. :D Onneksi kynsilakkasarjat oon onnistunu sulkemaan tän ajattelun ulkopuolelle...

   Poista
 3. Minäkin sorruin viimein ja laitoin laattasetin tilaukseen. Ihan kuin tarvitsisinkin lisää laattoja... Mutta kun niitä nyt on alkanut näkymään joka paikassa niin... Seli seli. :D Ihanat ovat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo sulla on jo muutama laatta, mut tuleepa lisää valinnanvaraa. ;) Mut tää laattasarja on kyllä sen verta sievä, että oikeuttaa sortumisen. ^^

   Poista
 4. Odotan innolla että mulle saapuu nämä ihanat laatat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi näissä ei ollut kovin pitkä toimitusaikakaan. Tilas itse 15.5, postitettiin 18.5 ja oli perillä 30.5. Vähän päälle viikko.

   Poista
 5. Haaveilen kanssa Pueeneista, ehkä seuraavana rahapäivänä...
  Haaste sulle: http://miraclesnails.blogspot.fi/2013/06/haaste-11-asiaa-minusta.html
  <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä on kyllä haaveilun arvoisia. ^^

   Kiitos haasteeta, yritellään vastata kunhan ehditää. :)

   Poista
 6. Teille molemmille olisi haaste blogissani pääsette sinne tästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieman kertynyt näitä, mutta pyritää ainaki vastaileen. :D

   Poista
 7. Maksoiks ne tosiaan vaan 24 euroo?!! Ja niitähä on noin paljon:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, eivät olleet sen kalliimmat. :) Vielä lisäksi niin kivoja kuvioita.

   Poista