186. Preamp + glitter

Ostin ihanaisen Orlyn Preampin fb:n kirpparilta. Pitkään olin katsellut kuvia ja kuolannut tätä. Nyt tilaisuuden tarjoutuessa poimin sen omakseni. Voisin sanoa, että niinkuin yleensä suuren lakkahimotuksen kohdalla tämä oli hienoinen pettymys kun sain sen käsiini. Monesti hyvässä kuvassa lakka on hienompi kuin mitä se oikesti normivalaistuksessa kynnellä on. Nättihän tämä on, oikein oikein nätti, mutta ei ihan niin sykähdyttävä kuin kuvittelin. Kyllä minä tämän pidän ja käytän ilolla. 

Lakka on violettiin taittava pinkki magentalla shimmerillä. Yhdyn osaltaan tätä koskevaan kritiikkiin peittävyydestä. Kolme kerrosta tämä vaatii, mutta lakkaaminen ei ole mikään  ylitsepääsemätön ongelma. Kärjet vain kutistuivat kun lisäsin Seche:n ja hieman kärkikulumaa ehti tulla ennen kuin sain nämä kuvattua.

Koristeluksi lisäsin H&M:n Confetti timeä kynsien tyviin. Pinkki, sininen ja kultainen glitter sopivat mielestäni hyvin Preampiin. Yritin vangita Preampin shimmeriä ja siksi monta kuvaa, olkaapa hyvät: Shimmer hehkuu.

Orly Preamp ja H&M Confetti time


2 kommenttia:

  1. Viimeksi kun käytin Preampia laitoin ainoastaan yhden kerroksen :D se peitti mun mielestä tarpeeks, hieman kynsiraja näkyi auringonvalossa mutta ei muuten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyypi lakata sillä pian uudelleen ja selvittää muistanko oikein. Yhdellä kerroksella itse en kyllä millään selviä. :D

      Poista