190. Sormenpäät kultaisessa hiekassa - Honey Ryder

Aah ihana Honey Ryder <3 Valitettavasti tämä lakka ei vain ole minun vaan blogisisko Diman. Lainasin sitä vain hiukan Diman kyläillessä luonani. Honey Ryderhan on siis kultaisena hehkuva liquid sand -lakka Bond Girls kokoelmasta.

Tämä lakkaus oli suoraa jatkoa kaksille edellisille ranskiksille ja rakastin näitä kynsiä. Minun pitää hankkiä tämä Ryder ihan siksi, että voin toteuttaa tämän lakkauksen uudelleen. Tämä lakkaus oli jotenkin niin hienostunut ja chic omasta mielestäni. Kuvien määrä postauksessa saattaa korreloida rakkauttani lakkaukseen.

Leimat ovat fauxnadista ja Konadin m50:stä ja tehty China Glazen Passionilla (Romantique). Vasemman käden versiossa käytin Konadin kukkaleimaa ja oikeassa kädessä fauxnadin bling-tähtiä. Liquid sandin päälle en luonnollisesti laittanut päällyslakkaa, mutta muulle kynnelle kyllä, ranskiksen ja leimojen tekemisen jälkeen... Sain olla tarkkana levityksen kanssa.

Vasen käsi:

  Ja samat kynnet, mutta toinen käsi ja erilaiset leimat. Käytin taas fauxnad-laatan "bling"-kuviota kun se sopi niin hyvin kullanhehkuiseen Ryderiin. Harmittelen etten tehnyt koko manikyyriä näillä leimoilla. Tosin kultainen leimaus oli niin hienovarainen, että ei sitä kukaan ulkopuolinen olisi kuitenkaan huomannut.

Oikea käsi:

Iskikö hiekkaranskis?

-Prunella

2 kommenttia:

  1. Todellakin iski! Just tänään pohdin, että mitenköhän noita hiekkalakkoja kannattaisi lähteä testailemaan, joten tuli ihan kreivin aikaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva olla hyödyksi :D Mun pitää tosiaan hankkiä itselle tuo Ryder ihan sen takia, että pääsen tekemään tuon lakkauksen uudestaan.

      Poista