188. Miittailua Oulussa

HOX: Sisältää paljon kuvia.

Tänään, tai no eilen kellon mukaan, oli ensimmäinen miitti Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajien kesken täällä Oulussa. Oli äärimmäisen kivaa: jutustelua lakoista, kirppistelyä, arvontaa ja hyvää naposteltavaa.  Kiitos paljon emännälle, jonka asunnossa saimme kokoontua ja järjestäjille, jotka nähneet vaivaa tämän eteen. :) Meitä kynsistä innostuneita kokoontui yhteensä kaksitoista.

Sponsoreiksi miittiin oli saatu Mimax, NailCity, L'Oreal, Adenina ja Lush. :)

Aluksi ryhmäkuvaa, kaksi ehti lähteä tätä ennen. Valitan kuvanmuokkausta, alkuperäinen kuva ei ollut kovin onnistunut itsellä, joten lisäilin liikaakin efektejä. :D


Aluksi ihmiset esittäytyivät ja kertoivat miten koukuttuneet kynsiharrastukseen ja miten toteuttivat miitin teemaksi valitun turvakynnet aksentilla ja höpistiin muutenkin omista suosikkilakoista. Sitten arvoimme järjestyksen, missä sai valita NailCityn sponsoroimista Zoyista omanne.

Ensin järjesteltiin tarkoin lakan tyypin mukaan shimmereihin ja cremeihin. ;)


Ja lehdistötilaisuus mitä lakkoja oli tarjolla.


Oma numero oli yhdeksäs, valitsin Julien, joka on vaaleanvioletti creme pienellä shimmerillä. Kaunis, ja tästä ei löydy itseltä dupeakaan. <3


Tämän jälkeen syöpöteltiin nyyttärihengessä koottuja eineksiä ja kaikki oli liiankin hyvää. Keittiön pöydästä ei tullut kuvaa otettua, mutta tässä ne tärkeimmät. :D


Syömisten jälkeen arvottiin vielä jäljelle jäänneet Zoyat jollekin ja mukana arvonnassa oli myös Adeninalta saadut lakat. Oma arpaonni suosi ja valitsin itselle Zoyan Jacqualinen, jota mietin jo ensimmäisellä kierroksella. Jacqualine on kermanvärinen creme-lakka ja en ole ennen törmännytkäään tähän väriin.

Arvotut lakat:Sitten saimme kukin lahjapussukat, joissa kaikille löytyi Mimaxilta ja L'Orealilta yksi lakka ja Lushin palasaippua. Lakkojen välillä tehtiin pientä vaihtokauppaa mm. sain aluksi L'Orealin Shocking Pinkin, mutta vaihdoin tämän Rebel Bluehun. Olin saanut jo Shockin Pinkin joku aika sitten tuliaiseksi. Omasta pussukasta löytyi myös Mimaxin lahjana Orlyn Boho Bonnet ja Lushin vihreä saippua, josta valitettavasti oli kulunut nimi. 

Rivistöä:

 Sisältöä:


Ja yksittäin:Lopuksi kirppisteltiin, nappasin itse Kikon Sugar Matten 641:den ja Essencen 31 Hypnotic Poisonin. En ehtinyt katsoa mitään myytävää oman Helmerin syvyyksistä, joten määrä vain karttui jälleen kerran. :DEn malta odottaa Kikon kokeilemista kynsille asti. Pullossa äärimmäisen kaunis. <3 Vielä loppuun omat miittikynnet. Oma turvalakka nykyään on hiekka, ja omistan eniten ruskeita ja kultaisia lakkoja. Aksentiksi leimasin Bundle Monsterin laatasta BM-320 kuvion.

Mutta voisi jatkaa lakkojen hypistelyä. Syksyllä ehdottomasti lisää miittailua, oli niin mukavaa. <3

- Dimavarien

20 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Oli kyllä tosi kiva miitti, syksyllä kyllä uuelleen :) Jos jostain syystä, et tykkäiskää tuosta kikosta niin mää voin ostaa sen sulta pois :DDD Liittyin myös lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ehdottomasti uudestaan, oli sen verta kiva nähdä ihmisiä. :D Tuo Kiko on sen verta ihana, että joudun tuottamaan pettymyksen, pysyy ehdottomasti kokoelmissa. ;>

   Poista
 2. Kiva lukea näitä miittipostauksia, ihania juttuja olitte saaneet sponsoreilta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli tosi kivaa että saatiin järkättyä tännekin, lukenut innolla muitten miitingeistä. Sai ihan kivasti tavaraa, vaikka kysyttiin vain parilta, varsinkin NailCityn Zoyat on ihania.

   Poista
 3. Meillä oli kiva miitti ja ehdottomasti järkätään uudestaan! Kiva oli tavata uusia ihmisia. Ja tuo Lushin saippua on Egg hunt. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti sitten syksyllä. <3 Oli kiva tosiaan höpistä lakoista, lähipiiri jo aika kyllästynyt. :D Ja mietin sitä nukkumaan mennessä, mutta en ollut varma. Pitänee lisäillä postaukseen, kiitos.

   Poista
 4. Kiva miitti teillä, ja ihania juttuja saitte sponssaajilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, oli tosi hauskaa illanviettoa. Itsekin tykkäs kaikesta mitä sai, ei kyllä pettymyksiä missään. :)

   Poista
 5. Oijoi tuo kiko<3 Siitä postausta pian kiitos :DD<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi Kiko on niiin herkullisen värinen, pitää testata sitä, miten paljon eroaa Opin Jinxin kanssa. :)

   Poista
 6. Kivalta kuulosti myös teidän miitti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teilläkin oli kyllä ihanan näköinen miitti aiemmin tässä kuussa, mitä lueskeli. :) On kyllä mukavaa tavata samanhenkisiä immeisiä.

   Poista
 7. Näyttääpä kivalta! Ja voi hitsin vitsit, oon ihan kateellinen tosta Kikosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oli myös. <3 Toi Kiko on jo pitkään ollut yksi niistä mitä himoinnut eniten Sugar Matteissa. Kun näki oli pakko ostaa. :D

   Poista
 8. Kiva postaus, miitit on mukavia! :) NailCity on ollut ihanan avokätinen...

  Ketä muita blogeja mahtoi olla mukana vai ilmoittelevatko he itse itsestään..? Tai en toki tiedä oliko kaikilla mukanaolijoilla blogeja, mutta mielelläni käyn kurkkimassa muidenkin postauksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miitit on aina kivoja. Tuntuu että NailCity on kaikille kivasti antanut jotain, itselle oli miltei ensimmäiset Zoyat, yhden ehdin hankkia Kynsikoristekirppikseltä. Swatchaili jo, ja tikuilla vaikuttavat jo tosi kivoilta.

   Meitä blogillisia oli aika vähän, mutta ainakin Nanne (http://pinkkipantteri.blogspot.fi/) ja Teanna (http://teannanpaikka.blogspot.fi/) ovat tekemässä postausta.

   Poista
 9. Voih, miten tää miitti on menny multa ohi :/ Täytyy toivoa että joku ihana ihminen järjestää vielä toisenkin miitin joskus, itse kun olen myöskin Pohjois-Pohjanmaalta niin mielellään lähtisin mukaan. Teillä on varmasti ollu huippukivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa ja on kova aikomus syksyllä sitten järjestää uutta tapaamista. Seuraile vain Facebookin Pohjois-Pohjanmaan kynsiharrastajia, siellä sitten selviää milloin kokoonnutaan seuraavalla kerralla. :)

   Poista
 10. Olihan meillä mukavata. Ihan varmasti järkätään syksyllä uusi miitti. Yritetään löytää sellanen päivä, että voidaan alottaa jo päivällä, niin jää enempi aikaa porista ja perehtyä toisten kynsiinkin ja niiden valmistus prosesseihin:oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl. <3 Ja joo, aika meni palijo nopeampaa ku ensin aatteli. :D Ja ku on sitten tutumpaa naamaa niin ei mene esittelyihin niin aikaa ja ehtii porista enemmän.

   Poista