183. Paisley-kuviota

Pitkästä aikaa tuli liukuvärjäiltyä, tällä kertaa oikeaoppisesti kastellun sienen kera. Teippaukset unohdin kyllä tälläkin kertaa ja sotku sormilla oli melkoinen. :D Pohjan lakkasin ensin Essien Blancilla, jonka päälle tuputin sienellä samaa ja Wet'n Wildin Megalastin I Need a Refresh-Mint -lakkaa.Päälle leimasin kesäiset paisley-kuviot (itse yhdistän kesään, koska parissa kesämekossa on tätä :D) Konadin mustalla lakalla. Kuvio on Bundle Monsterin laatasta BM-315. Leimaukset levisivät hitusen, kun laitoin kerroksen China Glazen Fairy Dustia. Luultavasti en antanut leimausten kuivua rauhassa, mutta leimaus onnistui oikein hyvin. Fairy Dust taas tuo kivan pienen kimalteen näihin.
Nyt tekee vain mieli jäätelöä kynsien mintun ja ihanan sään takia. Ehkä tyytyminen on vain töihin menoon ja näiden kynsien tuijotteluun.

- Dimavarien

8 kommenttia:

 1. Hyvä liukuvärjäys ja hienot kynnet! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli kerrankin tyytyväinen kun onnistui. :D

   Poista
 2. Mulla on ihan sama juttu tuon kuvion kanssa, se kuuluu niin kesään. Ja voi minttujätski sentään, se on lemppariani ja nyt iski himo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mmm, minttujätskiä, itsellä suosikki kuitenkin suklaa. Ja oikeastaan alko tehdä mieli pehmistäkin, ehkä pitää huomenna metsästää jäätelökioski.

   Poista
  2. Oi, naaam. Tosin harmi ettei monesti enää löydy sitä versiota, joka on minttua ja suklaapaloja. :(

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, tykkäsin itsekin hirmuisesti. <3

   Poista